Vijesti / Gospodarstvo

Tvrtka iz Trnovca

ZBOG KORONAVIRUSA Boxmark od ponedjeljka na dva tjedna zatvara sve pogone!

ZBOG KORONAVIRUSA Boxmark od ponedjeljka na dva tjedna zatvara sve pogone!
Marko Jurinec/PIXSELL

Podsjećamo da tvrtka Boxmark Leather smještena u Trnovcu u Varaždinskoj županiji te na nekoliko mjesta u ostatku Hrvatske ima preko 3 tisuće zaposlenih.

Od ponedjeljka 23. ožujka tvrtka Boxmark Leather d.o.o, koji proizvode kožne presvlake za svjetske proizvođače automobila, zatvorit će sve svoje pogone, najavili su iz tvrtke.

- Zdravlje i sigurnost naših zaposlenika za nas imaju najveći prioritet - započeli su te nastavili: 

- Stoga smo zbog opasnosti od koronavirusa odlučili ne čekati konačnu povratnu informaciju od svih naših kupaca i njihove reakcije te zatvaranje pogona, nego smo u interesu zaštite zdravlja naših radnika odlučili prekinuti rad i zatvoriti pogone na dva tjedna, počevši od ponedjeljka, 23.03.2020. do nedjelje, 05.04.2020. godine, s time da je zadnji radni dan petak, 20.03.2020., a prvi radni dan nakon prekida će biti ponedjeljak, 06.04.2020. godine. Ukoliko Uprava odluči produljiti vrijeme u kojemu će pogoni biti zatvoreni, o tome ćete radnici biti obaviješteni od strane svojih nadređenih – napisali su nam iz Uprave tvrtke.

Podsjećamo da tvrtka Boxmark Leather smještena u Trnovcu u Varaždinskoj županiji te na nekoliko lokacija u ostatku Hrvatske ima preko 3 tisuće zaposlenih. 

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video