Vijesti / Gospodarstvo

AKTIVNOSTI POU Varaždina PREPOZNATe I širom Hrvatske

AKADEMIJA ZA PODUZETNIŠTVO U tijeku prijave za poduzetnike, u ponedjeljak i Unconference

AKADEMIJA ZA PODUZETNIŠTVO U tijeku prijave za poduzetnike, u ponedjeljak i Unconference
POU Varaždin

Treću godinu zaredom POU Varaždin organizira besplatnu edukaciju poduzetnika, a u tijeku je javni poziv za 10 kandidata. U ponedjeljak će se u kinu Gaj održati i konferencija za poduzetništvo Unconference.

Treću godinu za redom Pučko otvoreno učilište Varaždin organizira besplatnu edukaciju poduzetnika s područja Grada Varaždina u okviru programa Akademije za poduzetništvo.

U tijeku je Javni poziv za 10 kandidata – poduzetnike/ce koji posluju najmanje 3 godine i koji su spremni na transformaciju odnosno unaprjeđenje svoje tvrtke/obrta uvođenjem inovacija ili inovativnih poslovnih rješenja.

Tekst javnog poziva kao i program od 160 nastavnih sati kroz XI modula te popis predavača pronaći ćete na linku: https://www.pouvarazdin.hr/azp-basic.html. Javni poziv traje do 16. listopada zaključno u 24 sata.

Akademiju za poduzetništvo POU Varaždin pokrenulo je 2018. godine i do danas je besplatnu edukaciju Osnovnog (Basic) programa pohađalo oko 30 polaznika.

Također, jednom godišnje organizira se događanje Unconference, što ni ove godine neće izostati. Unconference 3 održava se 5. listopada 2020. godine u trajanju od 17h do 19h u dvorani kina Gaj u Varaždinu. Lajtmotivi događanja bit će transformacija, revolucija (digitalna revolucija 4.0) i evolucija tvrtke u smislu prilagodbe izazovima modernog doba.

Očekuju se ugledni gosti poput Marka Kovača iz tvrtke Repsly, Ace Momčilovića iz tvrtke FutureHR koji je ujedno član nadzornog odbora MBA Croatia i bivši voditelj ljudskih resursa u Rimac Automobili i mnogi drugi.

Program događanja i popis izlagača može se pogledati na linku - https://www.pouvarazdin.hr/unconference.html

Sudjelovanje je besplatno, ali radi kontrole broja sudionika prijave su obavezne i to putem obrasca https://tinyurl.com/yypjmbpy

Akademija za poduzetništvo – Osnovni (Basic) program zamišljen je kao društveno odgovoran projekt koji sufinancira Grad Varaždin te se ujedno može smatrati i jednom od mjera kojom Grad Varaždin u suradnji s POU Varaždin pomaže poduzetnicima na području grada.

Cilj je kroz pomno razrađene neformalne edukacije iz područja poduzetništva pružiti podršku poduzetnicima početnicima, onima koji žele postati poduzetnici i poslovati u gradu Varaždinu i onima kojima trebaju nova znanja radi daljnjeg razvoja.

- Akademija za poduzetništvo postala je prepoznatljiva na području cijele Republike Hrvatske. Od posebnog značaja je Sporazum o suradnji u provođenju Akademije za poduzetništvo na području Poreštine, koji ćemo idući tjedan potpisati s Poduzetničkim inkubatorom Poreč – rekla je Lana Velimirović Vukalović, ravnateljica POU Varaždina.

- Akademiju razvijamo i u segmentu naprednih poduzetničkih znanja – Napredni (Advanced) program i Junior program za djecu i mlade te In house treninge za tvrtke. Trenutno u ponudi imamo i komercijalan tečaj od 32 sata kroz 4 modula pod nazivom 'Održivi razvoj u upravljanju obiteljskim smještajem', koji ćemo idući tjedan predstaviti u okviru Mjeseca poduzetništva u Poreču – ističe Ravnateljica.

POU Varaždin osim intenzivnog razvoja poduzetničkih programa i dalje razvija programe osposobljavanja i usavršavanja. U tijeku su upisi u verificirane programe za knjigovođe, samostalne knjigovođe, voditelje pripreme i izrade EU projekata i suradnike u pripremi i provedbi EU projekata.

Sve programe pogledajte na https://www.pouvarazdin.hr/verificirani-110852.html, a za detalje se obratite na mail [email protected] ili telefon 042/313 191.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video