Vijesti / Gospodarstvo

slovensko ulaganje

U varaždinski startup investirano 100.000 eura: 'Imaju globalni potencijal razvoja'

U varaždinski startup investirano 100.000 eura: 'Imaju globalni potencijal razvoja'
InsiderCX

Osnivač InsiderCX startupa je Nikola Komes, a ne misle stati na ovome.

VC fond daFUND, u kojem su najveći ulagači članovi Mreže poslovnih anđela Slovenije, napravio je prvu investiciju u Hrvatskoj. Uložio je 100.000 eura u startup InsiderCX iz Varaždina, piše Jutarnji list

Osnivač startupa InsiderCX je Nikola Komes koji kaže da su bili ispod radara mahom zato što rade za tvrtke koje njihove usluge koriste da bi nadmašile konkurenciju pa ne žele da se o tome išta zna.

Naglašava da već imaju prihod od nekoliko korporativnih klijenata i velikih kompanija u srednjoj i istočnoj Europi, a žele se u sljedeću godinu i pol proširiti po EU i regiji.

InsiderCX razvio je cloud uslugu za prikupljanje feedbacka, povratnih informacija od kupaca i klijenata. Koriste sve kanale (e-mail, SMS, chat, Viber…) te klijentima u realnom vremenu daju uvid u to što kupci i klijenti misle o njihovim proizvodima.

Pomoć Infobipa

Komes ističe da kod web trgovina i kupcima tjedan nakon kupovine šalju SMS s pozivom da ispune kratku anketu čije rezultate klijent analizira te ih koristi za donošenje odluka, dodajući da su takvi sustavi na zapadu već prisutni, ali dosta skupi i nisu pogodni za agilni razvoj.

Komes je 2020. godine okupio dugogodišnje kolege i poznanike iz prodaje i web developmenta te počeo razvijati InsiderCX. Kaže da ih je sada petero, a da do kraja godine planira proširenje tima.

U svemu im pomaže i Infobip, odnosno njihov proizvodni tim, koji im omogućavanja širenje poslovanja izvan Europe.

Osnivača daFUND-a, Slovenca Darka Butinu, zaintrigirao je Komesov startup te je odlučio uložiti te dodaje da InsiderCX ima veliki potencijal razvoja, ne samo u Hrvatskoj, već globalno, piše Jutarnji list.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video