Vijesti / Gospodarstvo

Poduzetnik godine

Ludbreški Bomark Pak sedmi je EY Poduzetnik godine!

Ludbreški Bomark Pak sedmi je EY Poduzetnik godine!
EY Poduzetnik godine

Bomark Pak osnovan je 1992. kao mala obiteljska distributerska kompanija.

Prema odluci neovisnog stručnog žirija Miljenko Borščak i Stiven Toš, vlasnici kompanije Bomark Pak, dobitnici su nagrade EY Poduzetnik godine na sedmom hrvatskom  izdanju ovog prestižnog izbora. Bomark Pak d.o.o. je izabran između pet finalista u snažnoj konkurenciji 44 kandidata iz 28 kompanija, a kao pobjednik sedmog nacionalnog izdanja predstavljat će Hrvatsku na svjetskoj završnici u Monacu. Uz nagrađeni Bomark Pak ovogodišnji finalisti bili su i Q d.o.o., Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb, Studio 3LHD d.o.o. i Sofa IT d.o.o.

Ovogodišnji EY Poduzetnik godine, Bomark Pak d.o.o. dio je Bomark Grupe koja se bavi proizvodnjom i prodajom ambalažnih proizvoda te je ujedno treći najveći europski i jedini hrvatski proizvođač stretch folija. Bomark Pak osnovan je 1992. kao mala obiteljska distributerska kompanija, a danas je respektabilni proizvođač i distributer koji posluje na području čitave Europe te broji preko 300 zaposlenih u proizvodnom pogonu u Ludbregu te uredima u Varaždinu, Sarajevu, Ljubljani i Beogradu.

Automatizacija proizvodne linije, najmoderniji strojevi, ali i briga o okolišu i ekološkoj prihvatljivosti najkvalitetnijih proizvoda Bomark Paka, dokazuju predanost viziji uspješnosti kompanije koja posluje na međunarodnom tržištu.

- Ovom prilikom želimo čestitati svim nominiranima na hrabrosti što su svoje ideje pretvorili u uspješne poduzetničke priče. Trenutno smo među tri najbolja distributera ambalažnih proizvoda u Europi, a potaknuti ovom nagradom vjerujemo da ćemo postati prvi. Vjera u sebe, vjera u ljude oko sebe i u zaposlenike te ljubav prema onome što radimo, naše su vrijednosti i put prema uspjehu - naglasili su u svom pobjedničkom govoru Miljenko Borščak i Stiven Toš iz Bomark Paka.

Najnovije

Reci što misliš!