Vijesti / Gospodarstvo

grad varaždin

Informatička tvrtka Emil Frey Digital otvorila poslovnicu u zoni Brezje

Informatička tvrtka Emil Frey Digital otvorila poslovnicu u zoni Brezje
Grad Varaždin

Tvrtka je od Grada Varaždina kupila 7,5 tisuća kvadratnih metara zemljišta.

Emil Frey Digital d.o.o. informatička tvrtka koja posluje u sklopu Emil Frey Grupacije, svečano je otvorila u četvrtak, 10. lipnja, svoju novu poslovnu zgradu u Gospodarskoj zoni Brezje na ulazu u Varaždin. 

Na ovom uspjehu predstavnicima tvrtke, švicarskim investitorima, čestitali su i izrazili dobrodošlicu dr.sc. Neven Bosilj, gradonačelnik Grada Varaždina i zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković. Svečanosti je između ostalih uzvanika uveličao i Slobodan Mikac, generalni konzul Republike Hrvatske u Švicarskoj.

Tvrtka je od Grada Varaždina kupila 7,5 tisuća kvadratnih metara zemljišta u Gospodarskoj zoni Brezje. Zgrada ukupne površine 1680 metara kvadratnih modernog poslovnog prostora je nZEB standarda energetskog razreda A, odnosno A+. Za grijanje i hlađenje zgrada atraktivne arhitekture će koristiti obnovljive izvore energije preko dizalice topline voda - voda.

Tvrtka se bavi razvojem digitalnih rješenja u autoindustriji koja se koriste diljem Europe u svim sferama poslovanja Emil Frey Grupacije. U ovom trenutku zapošljava preko 100 djelatnika sa daljnjom tendencijom rasta.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video