Vijesti / Gospodarstvo

turizam na sjeveru

(FU)TURIZAM U Varaždinu se održava prva konferencija o budućnosti turizma kontinentalne Hrvatske

(FU)TURIZAM U Varaždinu se održava prva konferencija o budućnosti turizma kontinentalne Hrvatske
Press

Jednodnevna manifestacija o budućnosti kontinentalnog turizma Republike Hrvatske

Ako ste mali iznajmljivač ili to uskoro želite postati, imate svoj OPG ili vinariju, 29. rujna posjetite (FU)TURIZAM, cjelodnevni događaj na kojem ćete čuti primjere dobre prakse i motivirati se za novu turističku sezonu.

Događaj će se održati u multimedijskoj dvorani Tehnološkog parka Varaždin, na adresi Zagrebačka ulica 89, od 9:30 do 14:30 sati.

(FU)TURIZAM je jednodnevna manifestacija o budućnosti kontinentalnog turizma Republike Hrvatske, na kojoj će se okupiti gosti manifestacije, predavači koji su turističkoj sceni Sjeverne Hrvatske Regije već dali svoj doprinos i sada s prisutnima žele podijeliti svoje iskustvo kao primjer dobre prakse >>> pogledajte program i besplatno se prijavite.

S druge strane pak će se okupiti gosti konferencije. Vi koji se bavite turizmom ili se želite početi baviti turizmom i sada tražite razmjenu znanja i iskustva. Vi koji želite čuti kako pretvoriti svoju kuću za odmor ili vinariju u autohtonu turističku destinaciju na kojoj će se uvijek tražiti mjesto više. Vi koji želite promijeniti svoj pogled na turizam u budućnosti.

Prepoznali ste se? Ulaz je besplatan, a broj mjesta ograničen, stoga požurite!

Prijavite se na linku.

Poduzetnička udruga Liderum kao organizator, zahvaljuje se donatoru gospodarsko-turističke manifestacije Gradu Varaždinu, kao i sponzorima manifestacije: Centru za posjetitelje Med dvemi vodami, poduzećima Pisalica d.o.o., Gastrocom d.o.o., Tehnološkom parku Varaždin d.o.o. i obrtu Destinova te udruzi Makerspace Varaždin.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video