Vijesti / Gospodarstvo

U TIJEKU UPISI

FOI Specijalistički i doktorski studiji za stručnjake koji su danas najtraženiji na tržištu

FOI Specijalistički i doktorski studiji za stručnjake koji su danas najtraženiji na tržištu
Fakultet organizacije i informatike

U tijeku je natječaj za upis studenata na poslijediplomske sveučilišne studije na varaždinskom Fakultetu organizacije i informatike

U tijeku je natječaj za upis studenata na poslijediplomske sveučilišne studije na varaždinskom Fakultetu organizacije i informatike (Sveučilište u Zagrebu), na kojima se obrazuju stručnjaci kojih najviše nedostaje na tržištu rada. Sigurnost informacijskih sustava, e-učenje, menadžment – u fokusu su pojedinih novih i moderniziranih studijskih programima, koji polaznicima daju potrebna znanja, ali i certifikate za karijerno napredovanje.

POSLIJEDIPLOMSKI SPECIJALISTIČKI STUDIJI:

  • UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU I REVIZIJA INFORMACIJSKIH SUSTAVA

Ovaj poslijediplomski specijalistički studij namijenjen je širokom krugu potencijalnih polaznika: inženjerima i specijalistima koji u praksi projektiraju i realiziraju sustave sigurnosti, revizorima informacijskih sustava, članovima uprava nadležnim za sigurnost, članovima uprava nadležnim za interne revizije, direktorima i rukovoditeljima sektora informatike, voditeljima ureda za reviziju, voditeljima sektora za sigurnost i drugim sličnim profilima. Studij je usklađen s nizom međunarodnih stručnih kompetencija, poput ISACA, GIAC, ECCOUNCIL i IAPP. U program studija integriran je cjelokupni pripremni tečaj za polaganje vodećih svjetskih stručnih certifikata iz ovog područja poput CISSP-a. Nakon završenog studija dobiva se akademski naziv sveučilišni/a specijalist/ica upravljanja sigurnošću i revizijom informacijskih sustava, univ.spec.inf.

  • MENADŽMENT POSLOVNIH SUSTAVA

Cjeloživotno obrazovanje je nužan uvjet za uspješan razvoj karijere suvremenih menadžera i rukovoditelja. Stoga, studij je namijenjen svima koji žele steći nova znanja iz područja vođenja i upravljanja suvremenim poslovnim sustavima, bez obzira na to djeluju li u privatnom ili javnom sektoru. Menadžerima u velikim sustavima, kao i poduzetnicima u malim i srednjim poduzećima, studij će omogućiti unapređenje svakodnevnog praktičnog djelovanja. Nakon završenog studija dobiva se akademski naziv sveučilišni/a specijalist/ica menadžmenta poslovnih sustava.

  • E-UČENJE U OBRAZOVANJU I POSLOVANJU

Najnoviji studij FOI-ja osmišljen je kao rezultat interdisciplinarnog istraživanja i praktične primjene znanja potrebnih specijalistima za istraživanje, planiranje, uvođenje, primjenu, savjetovanje i analizu primjene informacijsko-komunikacijske tehnologije u različitim oblicima obrazovanja odnosno e-učenju. Studij omogućuje polazniku bolje izglede za zapošljavanje, napredovanje te za podizanje kvalitete rada nastavnika u obrazovnom sustavu primjenom IKT pa do realizacije inicijativa u privatnom sektoru u području neformalnog i informalnog obrazovanja. Nakon završenog studija dobiva se akademski naziv sveučilišni specijalist/sveučilišna specijalistica e-učenja.

POSLIJEDIPLOMSKI DOKTORSKI STUDIJ INFORMACIJSKE ZNANOSTI

Na poslijediplomskom doktorskom studiju iz područja društvenih znanosti iz znanstvenog polja informacijskih i komunikacijskih znanosti student se upoznaje sa suvremenim istraživanjima i najnovijim dosezima u domeni informacijskih znanosti kao i interdisciplinarnim istraživanjima vezanim uz informacijske znanosti. Završetkom studija studenti stječu akademski naziv doktor znanosti (dr.sc.).

Više informacija na sljedećem linku à https://www.foi.unizg.hr/hr/studiji/posd?fbclid=IwAR0PJ2tSLJDexZeTPUeFRlwtgBeBB4t1h1BVEy6n7jFGIZqLcTTgbip4Oqw

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.