Vijesti / Gospodarstvo

start-up poduzeća

Radionica 'Pripremanje poduzeća za investiciju' u Tehnološkom parku Varaždin

Radionica 'Pripremanje poduzeća za investiciju' u Tehnološkom parku Varaždin
Tech Park

Radionica je organizirana u okviru Mreže BOND, sudjelovanje je besplatno.

U četvrtak, 23. ožujka u 17h u event prostoru Tehnološkog parka Varaždin, održava se radionica pod nazivom „Pripremanje poduzeća za investiciju“, a fokus radionice biti će usmjeren na start-up poduzeća. 

Kroz radionicu odgovorit će se na pitanja:

Kako definirati start-up naspram klasičnog trgovačkog društva?
Kako izgleda životni ciklus tipičnog startup-a i što to znači za osnivače?
Koji su izvori financiranja?
Koji faktori određuju vrijednost poduzeća, odnosno zašto će investitor uložiti novac baš u vaš start-up (traction, kvaliteta tima, sektor i konkurencija).
Kako uobičajeno izgleda postupak investicije, koji je redoslijed aktivnosti i koji se dokumenti potpisuju?

Na ta i mnoga druga vaša pitanja, odgovorit će predavači iz Mazars Cinotti Consultinga i Odvjetničkog društva Porobija&Špoljarić.

Mazars je vodeća međunarodna, revizorska, porezna i savjetodavna kompanija koje teži izgradnji ekonomskih temelja poštenog i uspješnog društva. Iz Mazars-a dolaze Tin Martinčević, Luka Rožman i Anđela Tokić. Luka je Manager u odjelu financijskog savjetovanja u Mazarsu u Hrvatskoj. Svoju karijeru je započeo prije 6 godina u Mazarsu.

Od tada, bio je uključen u veliki broj projekata procjena vrijednosti, due diligence -a i M&A savjetovanja u širokom spektru sektora za domaće, ali i međunarodne klijente.  Anđela je Senior u odjelu financijskog savjetovanja u Mazarsu sudjelovala je u nekoliko studija izvodljivosti, PPA angažmana, projekata procjena vrijednosti te procesa pribavljanja investicija za startup poduzeća, također u veliki broj due diligence projekata i M&A savjetovanja. Tin je specijaliziran za područje međunarodnog oporezivanje, poreznih dubinskih snimanja, porezno savjetovanje i druge projekte povezane s poreznom tematikom. Tin trenutno sudjeluje u ACCA programu, predavač je na raznim seminarima o poreznim temama, MBA programima i autor je nekoliko članaka iz područja poreza.

Odvjetničko društvo Porobija&Špoljarić ima preko 20 godina iskustva rada s klijentima iz sektora visoke tehnologije, financija, ali i onih klasičnih, poput proizvodnje i uslužnih djelatnosti. Iz Odvjetničkog Društva Porobija&Špoljarić dolazi Luka Porobija, stručnjak je za pitanja vezana uz online poslovanje, kao i zaštitu osobnih te povjerljivih poslovnih podataka, a primjena njegovih znanja je nezaobilazni dio projekata u domeni Special Operations teama.

Radionica je organizirana u okviru Mreže BOND, sudjelovanje je besplatno.

Obzirom da je broj mjesta ograničen, molimo prijavite se putem linka https://tinyurl.com/27952frr,  najkasnije do 22.03.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.