Vijesti / Gospodarstvo

O FINANCIJAMA

Radionica 'Mogućnosti financiranja poduzetničke ideje' u srijedu u Tehnološkom parku

Radionica 'Mogućnosti financiranja poduzetničke ideje' u srijedu u Tehnološkom parku
Tehnološki park Varaždin

Radionica će trajati 4 sata uz pauzu za ručak.

U srijedu 29.03.2023. s početkom u 10.00 u event prostoru Tehnološkog parka Varaždin, u okviru mreže BOND, održava se interaktivna radionica pod imenom „Mogućnosti financiranja poduzetničke ideje“. Cilj radionice je pobliže objasniti izvore financiranja poduzetničkih ideja s naglaskom na EU fondove, pronalazak prikladnog natječaja te proći kroz osnovne faze prijave na natječaje EU fondova. Radionica će trajati 4 sata uz pauzu za ručak.

Na radionici će se odgovoriti na pitanja kako funkcioniraju fondovi i programi EU, kako doći do informacija i prikladnih natječaja za vašu ideju. Moći ćete vidjeti primjer jednog poziva u sustavu fondovieu.gov.hr te dobiti tips&tricks na što treba obratiti pozornost. Uz sve navedeno, ostat će vremena i za vaša pitanja.

Na brojna pitanja odgovorit će Alenka Čović, vlasnica obrta Flavo koja se bavi pripremom i provedbom projekata financiranih iz EU fondova i ostalih izvora, za različita područja (poduzetništvo, ICT, lokalna samouprava, obrazovanje, neprofitni sektor itd.), te edukacijama i p4oslovnim savjetovanjem. Sudjelovanje na radionici je besplatno.

S obzirom na ograničen broj mjesta, molimo prijavite se putem linka https://tinyurl.com/2wwh8hey najkasnije do 28.03. Radionica je organizirana uz podršku Tehnološkog parka Varaždin i Enterprise Europe Network (EEN).

Najnovije

Reci što misliš!