Vijesti / Gospodarstvo

Tehnološki park Varaždin

U Tehnološkom parku radionica 'Digitalizacija poduzeća i poslovnih procesa za poduzetnike početnike'

U Tehnološkom parku radionica 'Digitalizacija poduzeća i poslovnih procesa za poduzetnike početnike'
Tehnološki park Varaždin

Polaznicima će biti predstavljene osnovne informacije o digitalizaciji poslovanja i važnosti digitalizacije u današnjem poslovnom svijetu.

U četvrtak, 1. lipnja u Tehnološkom parku Varaždin u razdoblju od 17:00 do 20:00 održava se radionica pod nazivom "Digitalizacija poduzeća i poslovnih procesa za poduzetnike početnike"

Polaznicima će biti predstavljene osnovne informacije o digitalizaciji poslovanja i važnosti digitalizacije u današnjem poslovnom svijetu. Cilj predavanja je pružiti polaznicima znanje o tome kako digitalizirati svoje poslovanje i procese te kako iskoristiti digitalne alate i tehnologije kako bi se povećala produktivnost i učinkovitost.

Uz praktične primjere, polaznici će naučiti kako primijeniti digitalne alate i tehnologije u svom poslovanju. Bit će predstavljene različite vrste digitalnih alata te će se detaljno razraditi njihova primjena u pojedinim poslovnim procesima.

Sadržaj radionice će uključivati:

  1. Uvod u digitalizaciju poslovanja
  2. Važnost digitalizacije u današnjem poslovnom svijetu
  3. Primjena digitalnih alata u poslovanju
  4. Digitalizacija pojedinih poslovnih procesa
  5. Prednosti i izazovi digitalizacije poslovanja
  6. Zadatak za primjenu digitalnih alata i tehnologija u poslovnom procesu

Molimo polaznike da ponesu vlastita računala.

Radionicu će održati predstavnici Udruge Makerspace koja okuplja uspješne poduzetnike s iskustvom u provođenju nacionalnih i međunarodnih programa i projekata. Uz edukacije unapređenja STEM vještina kod djece i mladih, Udruga provodi projekte s ciljem usvajanja novih poslovnih vještina i praktičnih znanja za poduzetnike početnike.

Ovo predavanje će pomoći polaznicima da stvore temeljno znanje o digitalizaciji poslovanja i procesa te da nauče primjenjivati digitalne alate i tehnologije kako bi unaprijedili svoje poslovanje i postali konkurentniji na tržištu.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a prijaviti se možete putem linka https://bit.ly/3ICkwmm do 31.05. u 16:00. Broj mjesta je ograničen. Radionica je organizirana uz podršku Mreže BOND, uz suradnju s Enterprise Europe Network (EEN). 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video