Vijesti / Gospodarstvo

zdravstvene usluge

FOTO Otvorenje nove Croatia poliklinike u Varaždinu

FOTO Otvorenje nove Croatia poliklinike u Varaždinu
Fran Bijelić/FBMEDIA

Nalaze se na adresi Zagrebačka 49 u Varaždinu.

U srijedu, 29. studenog 2023. godine, održalo se svečano otvorenje nove Croatia Poliklinike u Varaždinu. Osma je to Croatijina poliklinika u Hrvatskoj.

Svečano otvorenje nove Croatia Poliklinike u Varaždinu otvorenje Croatia Poliklinike

Ona se u Varaždinu nalazi na adresi Zagrebačka 49, a u novoj poliklinici stanovnicima varaždinskog područja i okolice na raspolaganju su zdravstvene usluge najvišeg standarda zahvaljujući vrhunskom timu liječnika te najmodernijim uređajima i tehnologijom za dijagnostiku. 

Tina Slunjski Rutić, voditeljica varaždinske Poliklinike Croatia, naglasila je detalje oko same varaždinske poliklinike. 

- Ovo je prekrasna poliklinika na više od 850 metara kvadratnih koja nudi preko 20 specijalističkih usluga, najmodernije uređaje, vrhunske ultrazvučne uređaje. To su pregledi koje pacijenti mogu napraviti na jednom mjestu, bez čekanja jer znamo koliko im je vrijeme bitno. Trudimo se da pacijenti dobiju vrhunsku uslugu s vrhunskim liječnicima i stručnjacima - istaknula je.

Tatjana Kujundžić, ravnateljica Croatia Poliklinike, kazala je da pacijenti kod njih mogu obaviti sve u jednom danu. 

- Croatia poliklinika je na hrvatskom tržištu prepoznata kao poliklinika koja pruža vrhunske usluge iz preventivne medicine što znači da mi u svakom gradu u kojem imamo polikliniku pružamo cjelovitu zdravstvenu skrb našim pacijentima koji vode brigu o svom zdravlju u trenutku kada žele prevenirati bolesna stanja. Kada dođu kod nas, oni u tom jednom dolasku mogu obaviti sve što trebaju. Ako iz određenog sistematskog pregleda proizlaze neke indikacije za dodatne obrade, to se također može odraditi unutar naše poliklinike. Našli smo super dobru ekipu zdravstvenih djelatnika, doktora, inženjera, medicinskih sestara, imamo vrhunsku opremu i želimo pružiti takvu uslugu našim sugrađanima.

Davor Tomašković, predsjednik Uprave Croatia osiguranje, kazao je da je ovo osma Croatia Poliklinika u Hrvatskoj.

- Realiziramo investiciju za poliklinike u koje smo proteklih godina uložili preko 20 milijuna eura, a u ovu varaždinsku 3 milijuna. Croatia osiguranje ponosno je na svoj iskorak prema zdravstvu, očekujemo da, kao što smo lider u osiguranju, da to postanemo i u zdravstvu. Zahvaljujem varaždinskom timu koji je realizirao ovo otvaranje – kazao je Tomašković.

Kako je proteklo otvorenje Poliklinike Croatia pogledajte u fotogaleriji. 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video