Sajam poslova ove srijede u Sportskoj dvorani Varaždin

Hrvatski zavod za zapošljavanje, Regionalni ured Varaždin već desetu godinu organizira Sajam poslova u Varaždinskoj županiji. Sajam će se održati 5. travnja, srijeda, u Sportskoj dvorani Varaždin (Graberje 31) u razdoblju od 10 do 14 sati.

Cilj Sajma poslova je povećanje mogućnosti zapošljavanja, dostupnosti i razmjene informacija, usklađivanja ponude i potražnje te stvaranja partnerskih odnosa među dionicima tržišta rada.

Sajam je namijenjen poslodavcima, nezaposlenim osobama, ostalim tražiteljima zaposlenja, studentima, učenicima i svima zainteresiranima za aktivno uključivanje na tržište rada, upoznavanje sa sadašnjom ponudom i potražnjom na području Varaždinske županije.

Na Sajmu će se predstaviti 40 poslodavca iz svih grana djelatnosti, koji će ponuditi više od 600 slobodnih radnih mjesta te ostvariti direktan kontakt s posloprimcima.

Nezaposlene osobe, moći će se upoznati sa potražnjom za kadrovima na području Varaždinske županije, ostvariti osobni kontakt sa poslodavcima.

Program

10:00 Otvaranje Sajma

10:00 – 14:00 Izložbeni pultovi poslodavaca, partnera, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje

12:00 – 13:00 Radionica o samozapošljavanju ‘Od ideje do realizacije’

10:00 – 14:00 Izradite svoj životopis uz stručnu pomoć savjetnika

14:00 Zatvaranje sajma

Što čeka posjetitelje sajma?

– dobiti informacije o uslugama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje

– ostvariti kontakt s uspješnim poslodavcima s područja Varaždinske županije

– dobiti informacije o poslodavcima, njihovim trenutnim i budućim potrebama za zapošljavanjem, znanjima i vještinama koje traže poslodavci

– ispuniti upitnik za zapošljavanje kod poslodavaca, s nekima od poslodavaca već se na Sajmu može obaviti kratki razgovor vezano uz eventualno zapošljavanje

– sudjelovati u radionicama

Pokrovitelji sajma su Grad Varaždin i Varaždinska županija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije