Inoxmont-VS i Press Glass dobitnici nagrada za najbolje investicije u Hrvatskoj!

U Hotelu Westin u Zagrebu održana je dodjela nagrada Lider invest 2016., a među nagrađenima našle su se i dvije tvrtke iz Varaždinske županije!

Riječ je o tvrtki Inoxmont-VS iz Sigeteca Ludbreškog i tvrtka Press Glass iz Jalžabeta.

Inoxmont-VS dobio je nagradu ECO Lider invest, a prema riječima žirija dobili su zbog ‘doprinos održivom razvoju i kvaliteti života građana te zaštiti prostora i okoliša’.

Tvrtka iz Sigeteca Ludbreškog investicijom je izgradila i opremila proizvodno-poslovni kompleks te pritom posebno vodila računa o energetskog učinkovitosti te najsuvremenijim tehnologijama očuvanja energije.

Za svoj doprinos u zapošljavanju posebna priznanja Employee Lider invest dobila je tvrtka Press Glass koji je investicijom vrijednom 150 milijuna kuna zaposlila 210 osoba.

Osim te dvije tvrtke s našeg područja, nagrađena je i tvrtka Sobočan Interijeri iz Murskog Središća. Oni su dobitnici Lider invest nagrade za najbolje malo ulaganje.

Nagradu je u ime Inoxmont-VSa primio predsjednik uprave Mladen Vidović, a u ime Press Glassa nagradu je primila koordinatorica promocije Zrinka Čić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije