Proboj na tržište SAD-a: Prijavite se za trodnevni trening, rok 9. studenoga

Od 16. studenoga do 18. studenoga u Varaždinu će se održati trodnevna radionica za pripremu hrvatskih tvrtki na izlazak na tržište SAD-a.

U ulozi trenera i mentora pojavit će se troje renomiranih predstavnika poduzetničkog ekosustava grada Chicaga.

Program radionice provodi se u sklopu projekta FT2C (Fast track to Chicagoland), financiranog iz Alumni grants programa Američke ambasade u Zagrebu.

Program je namijenjen tvrtkama koje imaju potencijal, ambicije i potrebnu razinu spremosti za izlazak na globalno tržište.

Sudionici radionica imat će prilike saznati sve potrebne informacije za pokretanje poslovanja u SAD-u, iz prve ruke čuti uspješna i neuspješna iskustva hrvatskih poduzetnika koji posluju u SAD, te uz mentorsko vođenje izraditi svoje akcijske planove za vlastiti proboj na tržište SAD-a.

Treneri koji će moderirati radionicu i mentorirati polaznike posjeduju dugogodišnje iskustvo rada u poduzetničkom ekosustavu grada Chicaga, jednom od 10 najkonkurentnijih gradova svijeta, grada u kojem djeluje najbolji poduzetnički inkubator u SAD-u.

Među domaćim trenerima i mentorima novo ime je Dino Ravnić, direktor i suosnivač tvrtke GIS Cloud, koji će sudionicima ispričati o putu svoje tvrtke do uspjeha na tržištu SAD-a.

Dodatnu draž radionici daju i networking eventi u popodnevnim satima. Prvog dana sudionici će zajedno ići na rukometnu utakmicu Zagreb-Kielce i nakon nje se družiti u prostorima varaždinske Arene. Drugog dana u 18:00 održava se osmi po redu Devzmeetup (devzmeetup.com), nakon kojeg će se sudionici družiti u obližnjem pubu.

Radionice imaju i natjecateljski karakter. Evaluacijski odbor sastavljen od trenera i potencijalnih investitora odabrat će najperspektivniji akcijski plan izrađen u sklopu radionice. Nagrade za pobjednika osigurali su Deskpass, mHub Chicago, Overseas express i GeekDesign.

Radionicu organizira Tehnološki park Varaždin pod pokroviteljstvom Američke ambasade u Zagrebu, Europske poduzetničke mreže i Europske komisije. Suorganizatori su Devzmeetup i Voogle, partneri WorldChicago, US Department of State i GeekDesign.

Za više informacija i prijave za sudjelovanje posjetite službene web stranice FT2C programa: www.ft2c.eu.

Sudjelovanje je besplatno, a prijave su otvorene do 9. studenoga u 23:59.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije