Uskoro popularan Business Cafe ponovo u Varaždinu: ‘Doći i ostati u Hrvatskoj’

U četvrtak, 29. rujna održat će se 3. Business Cafe Sjeverna Hrvatska s početkom u 18h u Park Boutique Hotelu s početkom u 18 sati. Glavne poruke koje Business Cafe želi prenijeti sudionicima svojih networking druženja su: nismo sami na svom poduzetničkom putu i moguće je uspjeti sad i ovdje.

Nakon odličnog Business Cafea održanog u lipnju na kojem su gostovali uspješna poduzetnica Bernarda Cecelja, idejna začetnica Business Cafea i serijska poduzetnica Kristina Ercegović, varaždinski poznati poduzetnik Damir Kirić te direktorica tvrke Ivančica d.d. Nada Zver, u Varaždinu se priprema novi event. Na nedavno održanom Business Cafeu u Koprivnici pričalo se o društveno odgovornom poduzetništvu, iz udurge UZOR koja se bavi prikupljanjem starog papira teretnim biciklima gostovao je Matija Hlebar. Iz Sana delikatesa, poznatih po namazima humusa stigla je Silvija Repić, mlada i perspektivna poduzetnica. Iz koprivničkog poduzetničkog inkubatora gostovala je Martina Golčić, a direktor i suvlasnik softverske tvrtke Inducta Goran Milošević prezentirao nam je njihov put uspjeha i kako softverom osvajaju strana tržišta.

Na sljedećem Business Cafeu u Varaždinu tema je ‘Doći i ostati u Hrvatskoj’.

Gosti događaja su: australska Hrvatica Adriana Lukić, vlasnica tvrke Domus languages, koja je godinama dolazila u Hrvatsku na odmor, prepoznala prednosti života u Hrvatskoj i odlučila ostati.

Drugi gost je Simon Ferjuc, Slovenac, direktor i vlasnik tvrtke Tetida, koji već četiri godine živi i radi u Hrvatskoj te ističe da Hrvatska ima brojne potencijale i prednosti koje samo treba znati iskoristiti.

Treća gošća je Mađarica, udana u Prelogu, direktorica i vlasnica tvrtke Livicon, Hajnalka Lukacs Puklavec, koja već dugi niz godina ovdje živi i radi. Ispričat će nam kako je došla u Hrvatsku, zašto joj je Hrvatska prirasla srcu i zašto je odlučila ostati.

I za kraj razgovarat ćemo s direktorom i suvlasnikom propulzivne varaždinske tvrtke Mobilisis, Goranom Kanižajem, od kojeg ćemo saznati koja je tajna naglog rasta ove mlade tvrtke i njenog uspjeha na hrvatskom, ali i stranim tržištima.

Osim druženja i umrežavanja s drugim poduzetnicima, savjeta i ideja koje će saznati od gostiju govornika, za sudionike su spremljene brojne nagrade sponzora. Kao i prošli puta, očekuje se ugodna i poticajna atmosfera.

Događaj po licenci Business Cafe za Sjevernu Hrvatsku organizira Kristina Androlić, vlasnica i direktorica tvrtke Androlić konzalting.

Svi koje tema interesira su dobrodošli, a posebno poduzetnici i oni koji razmišljaju o ulasku u poduzetništvo.

Ulaznice po cijeni od 70,00 kn mogu se nabaviti preko Entrio sustava: https://www.entrio.hr/event/3-business-cafe-sjeverna-hrvatska-varazdin-doci-i-ostati-u-hrvatskoj-3491 ili direktno preko Androlić konzalting-a. Potrebno je samo poslati mail sa svojim podacima na mail: androlic@androlic-konzalting.hr

Sponzor lokacije je Park boutique hotel, a sponzori eventa su Slobodna zona Varaždin te Mobilisis d.o.o.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije