Marlex Invest kupio zgradu VAME, o namjeni zasad ‘zakopčani’

Poslovna zgrada na Kapucinskom trgu u Varaždinu, poznatija kao VAMA, ovih je dana dobila novog vlasnika. Nakon što je taj objekt godinama zjapio prazan i propadao, čini se kako novi vlasnici, direktori tvrtke Marlex Invest, supružnici Marijan i Željkica Rauš, imaju velike planove, ali još ne žele iznositi detalje.

– Zasada možemo potvrditi da smo postali vlasnici navedene nekretnine. S daljnjim planovima ćemo vas upoznati nakon detaljne analize samog objekta i izrade idejnih projekata – stoji u priopćenju u kojem dodaju.

– Naravno da ćemo težiti izradi vrhunskog projekta kakvog zaslužuje Varaždin i njegovi građani. U izradi projekta ćemo usko surađivati sa svim gradskom institucijama s obzirom da se radi o važnom projektu i za sam grad.

Iz tvrtke također najavljuju preuzimanje objekta u četvrtak, kada, kako kažu, kreću s radovima koji su nužni da bi se objekt sačuvao od daljnje devastacije.

– Inače je objekt u vrlo dobrom stanju, s obzirom da nije korišten više godina i nitko ga nije održavao – zaključuju.

Iako detaljni planovi nisu poznati, građani će zasigurno biti sretni što je napuštena zgrada s vremenom dobiti namjenu te više neće biti ruglo grada.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije