Ovogodišnji MESAP posjetilo više od 5000 ljudi

Nedelišće je tijekom proteklog vikenda bilo domaćin 18. Međunarodnog sajma poduzetništva ‘Mesap 2016’, koji je uz domaće poduzetnike i obrtnike okupio i izlagače iz Slovenije, Srbije te Italije, Austrije i Njemačke. Sajamska priredba bila je popraćena nizom zanimljivih sadržaja, radionica i edukacija, a ponovo je održana i stočarska izložba Međimurske županije.

Govoreći o dojmovima i rezultatima ovogodišnje manifestacije direktor MESP-a Vitomir Kirić istaknuo je kako je sajam obišlo više od 5000 posjetitelja. Na sajmu se predstavilo 200-tinjak domaćih i inozemnih izlagača, a zadovoljstvo je što su mnogi najavili svoj dolazak i sljedeće godine, ali prije toga već i rezervirali izložbeni prostor za ovogodišnji Mesap jesen.

Na sajam se ponovo vratila stočarska izložba koja je u nedjelju prije podne bila dobro posjećena, no, poslijepodne kiša je omela mnoge da dođu na sajam. Usprkos tomu, može se zaključiti da je sajam uspio i ide dalje, ističe Kirić. U dogledno vrijeme, cilj Mesapa je probiti se još više na inozemno tržište te privući nove izlagače iz zemalja u okruženju kao što su Slovenija, Austrija, Mađarska, Italija, Bosna i Hercegovina, ali ne zanemarujući ni domaće izlagače te ponuditi nove, dodatne i zanimljive sadržaje kako bi se privukao i što veći broj posjetitelja.

Sajam poduzetništva odvijao se pod okriljem Ministarstva obrta i poduzetništva u čijoj su organizaciji održane radionice i edukacije za poduzetnike, a obećana je i financijska potpora sajmu, napominje Kirić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije