CISOK Varaždin je i u svibnju pripremio tri radionice za tražitelje posla

CISOK Varaždin nastavlja i u mjesecu svibnju s besplatnim radionicama za nezaposlene.

Tako se 4. i 19. svibnja s početkom u 11 sati održava radionica pod nazivom ‘Napišimo kvalitetnu prijavu za posao zajedno!

Pridružite se radionicama pisanja kvalitetnog životopisa i molbe! Odlučite se za sudjelovanje na radionici na kojoj ćete dobiti informacije i savjete o strategijama traženja posla, kao i o tome zašto je upravo ovaj prvi korak u selekcijskom procesu važan. Kako se ne bi zbunili samo pričom, imat ćete prilike napisati vlastiti primjerak životopisa i molbe! Uz stručnu pomoć napišite kvalitetnu prijavu za posao kojom ćete ostaviti dobar prvi dojam na poslodavca i kojom ćete si povećati šanse za zaposlenje.

Radionica je namijenjena svima onima koji bi htjeli provjeriti, poboljšati ili tek steći vještine aktivnoga traženja posla i upravljanja vlastitom karijerom.

Druga u nizu radionica održava se 12. svibnja pod nazivom ‘Moj Europass životopis‘i namijenjena je nezaposlenim osobama, tražiteljima zaposlenja i studentima.

Poslodavci sve češće traže da prijava za posao sadržava životopis u Europass formatu. Pravilno popunjen Europass životopis na jasan i pregledan način potencijalnim poslodavcima prikazuje Vaše stečene vještine i kvalifikacije. Na ovoj radionici dobiti ćete konkretne upute o ispunjavanju Europass životopisa, a isto tako ćete imati priliku na licu mjesta sastaviti svoj primjerak.

Treća radionica nosi naziv ‘S nama se pripremite za razgovor za posao‘ i održava se 24. svibnja s početkom u 13 sati.

Dođite i sudjelujte na radionici pripreme za razgovor za posao! Sudionici ove radionice uvjerit će se zašto je važno dobro se pripremiti za razgovor s potencijalnim poslodavcem, saznati koja pitanja poslodavci vole postavljati tijekom selekcijskog intervjua i što njima (zapravo) žele saznati. Kako je dobra priprema pola obavljenoga posla, iskoristite stručnost i iskustvo djelatnika CISOK-a te između ostaloga, uz njihovu pomoć pripremite vlastite odgovore na uobičajena i ‘škakljiva’ pitanja. Istaknite se na razgovoru za posao i zauzmite za vlastitu karijeru, jer samo vi to možete! Ugrabite taj posao!

Radionica je namijenjena svima onima koji su prepoznali važnost dobre pripreme prije odlaska na razgovor za posao.

Informatička podrška korisnicima CISOK-a održava se svakodnevno, na radionicu se potrebno prethodno najaviti, a termini održavanja radionice određuju se u dogovoru s najavljenim sudionicima.

Cilj je podrška nezaposlenim osobama koji se teže snalaze na računalu. Korisnici uče o osnovama rada na računalu kako bi se mogli kasnije lakše sami snalaziti u pretraživanju i prijavljivanju na oglase za posao. Sadržaj radionice: prikaz tipkovnice s osnovnim funkcijama, prikaz radne površine, osnovne funkcije Microsoft Worda, Internet pretraživanje, E-mail. Radionica se održava 5 uzastopnih dana po 2 sata dnevno.

Prijava na aktivnosti obavlja se:
– telefonom: 042 302 179
– e-mailom: cisok-varazdin@hzz.hr
Kontakt osobe: Sanja Ježić, Moni Konjić
Sudjelovanje na svim aktivnostima je besplatno, uz obaveznu prijavu na pojedinu aktivnost.

Za sva ostala pitanja te najavu za individualno savjetovanje, javite se na gore navedene kontakte ili osobno na adresu CISOK-a Varaždin (Ul. Ivana Kukuljevića 12, Varaždin).

Radno vrijeme CISOK-a: ponedjeljak – petak od 8 do 18 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije