Na FOI-u skup ‘Digitalna ekonomija i hrvatsko gospodarstvo’ ovog petka

U petak, 8. travnja na varaždinskom Fakultetu organizacije i informatike, održat će se skup pod nazivom ‘Digitalna ekonomija i hrvatsko gospodarstvo’.

Skup zajednički organiziraju Ured hrvatskog zastupnika u Europskom parlamentu Davora Ive Stiera i Fakultet organizacije i informatike, a bavit će se razvojem hrvatskog tržišta u okvirima digitalne ekonomije i konkurentnosti na jedinstvenom europskom tržištu informacijskih usluga.

Skupu će prisustvovati dekan FOI-ja prof. dr. sc. Neven Vrček, hrvatski zastupnik u Europskom parlamentu Davor Ivo Stier, voditelj Predstavništva Europske komisije u Republici Hrvatskoj NJ. E. Branko Baričević, te ministar poduzetništva i obrta Darko Horvat.

Održat će se dvije panel diskusije s aktualnim temama iz pripadajućeg područja, na temu Strategije jedinstvenog digitalnog tržišta i predstavljanje DESI Indexa, a druga će biti na temu Prilike za hrvatsko gospodarstvo te male i srednje poduzetnike sa sudionicima
osnivačima start-up poduzeća iz Hrvatske.

Cilj ovog događaja je informirati studente, ali i cijelu javnost te poduzetnike o mogućnostima digitalne ekonomije i utjecaju digitalne ekonomije na hrvatsko gospodarstvo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije