Radionica Kristine Androlić ‘Probudite uspavanu prodaju’ 3. ožujka u Varaždinu

Radionica ‘Probudite uspavanu prodaju’ održava se u četvrtak, 3. ožujka, od 16 do 20 sati u poslovnoj zgradi Atinel na drugom katu. Dođite i obnovite svoje prodajno znanje.

Prodaja se napokon nakon sedam godina krize počela polako buditi, no još uvijek radi se o malim i sporim pomacima. U međuvremenu puno se toga promijenilo. Vrijeme kad su kupci samoinicijativno tražili vaše usluge i proizvode, jednostavno su prošla. Treba se prilagoditi novom, modernom kupcu te novom tržištu i vremenu.

Radionica će se održati u poslovnoj zgradi Atinel, 2.kat, Varaždinska 56, u Kučan Marofu, a prijaviti se možete tako da svoje podatke (ime, prezime, OIB) pošaljite na mail na kristina@androlic-konzalting.hr ili nazovite 091 1355 285.

Kotizacija iznosi 250 kuna.

Plaćanje po predračunu na IBAN: HR69 234000091110683616. Za rane prijave do 25. veljače nudi se 10 posto popusta, za članice WiA također, dok za više prijava iz iste tvrtke nudi se 20 posto popusta.

Na radionici će se obraditi teme analize postojećeg stanja, određivanje prodajnih i marketinških ciljeva, tko je naš kupac, da li se promijenio i kako, što mi njemu prodajemo, kako doći do kupca uz minimalna ulaganja, prodajni sasrtanak – priprema i izvedba, pregovaračke vještine, sklapanje prodaje, post prodajne aktivnosti.

Radionica je namijenjena vlasnicima mikro i malih poduzeća, voditeljima prodaje i marketinga, prodajnom osoblju te svima koji želi usvojiti nova ili obnoviti postojeća znanja u prodaji.

Predavač je Kristina Androlić, dipl.oec. s višegodišnjim radnim iskustvom u prodaji, marketingu i medijima. Radila je na promociji poznatih hrvatskih brendova, uređivanju korporativnih novina, pokretanju prodaje od samih početka te ugovaranju prodaje. Ima iskustvo u PR-u te i rada s druge strane priče, kroz vođenje lokalnog elektroničkog medija. Danas vodi vlastitu tvrtku za poslovno savjetovanje, bavi se izradom projektnih prijava na domaće i EU fondove, izradom poslovnih i marketing planova, marketinškim savjetovanjem i edukacijama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije