Androlić konzalting: Traju prijave za seminar ‘Kako do bespovratnih sredstava?’

U četvrtak, 4. veljače, Androlić konzalting organizira seminar pod nazivom ‘Kako do bespovratnih sredstava?’, namijenjen mikro, malim i srednjim poduzećima koja se žele javiti na neki od natječaja domaćih ili EU fondova.

Seminar obrađuje teme kao što su: osnove EU fondova, postupak prijave, procjenu projektne ideje, postupak evaluacije, upravljanje projektom, pregled aktualnih te natječaja u najavi.

Predavačica je diplomirana ekonomistica Kristina Androlić, koja je uz to educirani i certificirani Voditelj pripreme i provedbe projekata financiranih iz EU fondova s 15-godišnjim iskustvom rada u realnom sektoru na vodećim pozicijama u različitim industrijama. Radi na pripremi projektne dokumentacije na domaće i EU fondove, izradi poslovnih i marketing planova te edukacijama za poduzetnike za unaprjeđenje poslovanja iz područja prodaje i EU fondova.

Cijena seminara iznosi 250 kuna, vrijeme održavanja je od 12 do 17 sati na lokaciji tvrtke Atinel u Kučan Marofu, a broj mjesta je ograničen.

Svoje sudjelovanje potvrdite slanjem podataka (tvrtka, ime i prezime, OIB) na mail: intellego@androlic-konzalting.hr, a za eventualna pitanja možete nazvati na broj telefona na 091 1355 285.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije