Ove nedjelje velika gastro izložba na Trakošćanu s više od 70 izlagača

U okviru programa 45. Varaždinskih baroknih večeri, u prostoru hotela Trakošćan, u nedjelju, 27. rujna, biti će održana 5. Međunarodna gastro izložba na kojoj će se predstaviti 70-ak ugostitelja i vinara.

Riječ je o jedinoj gastro izložbi međunarodnog karaktera u Hrvatskoj, koja je ujedno i najveća gastro izložba u Hrvatskoj po broju izlagača. Iz inozemstva predstavit će se izlagači iz Slovenije, Mađarske i Austrije. Prisutni će biti izlagači s područja cijele Hrvatske, tako da će i na ovoj gastro izložbi izlagati više od 70 izlagača.

Ovogodišnji festival hrane i pića organizira Udruženje hrvatskih ugostitelja i turističkih djelatnika Varaždin u suradnji sa Varaždinskim baroknim večerima i ulaz je za sve posjetitelje besplatan, baš kao i konzumacija.

Od 14 sati do 14.45 održat će se predavanje za izlagače gastro izložbe naziva ‘Sljubljivanje hrane s određenim vrstama vina‘, a predavač će biti Saša Špiranec.

U 16 sati održat će se svečano otvorenje, gdje će biti govori uzvanika, službeno proglašenje otvorenja 5. Međunarodne gastro izložbe, obilazak stolova izlagača, prezentacija izlagača te dodjela priznanja, a biti će moguća i degustacija ponude izlagača.

U 20 sati počinje after party.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije