Poduzetnički inkubator Ludbreg uputio Javni poziv mladim poduzetnicima

Centar za razvoj poduzetništa počeo je s radom u novouređenim prostorijama doma u naselju Hrastovsko. Usluge centra već koristi troje poduzetnika početnika.

– Kako ni jedan od tih poduzetnika nije iz IT sektora, a s obzirom da je jedan od zadataka u poduzetnički inkubator integrirati tvrtke koje koriste napredne tehnologije, vodstvo inkubatora odlučilo je objaviti svojevrstan javni poziv svim zainteresiranim pojedincima i IT tvrtkama koje žele sudjelovati na razvoju informatičkih rješenja da se jave na kontakte koji su objavljeni na internet stranicama centra http://www.lucera.hr ili na email adresu robert.majhen@ludbreg.hr. Naglasak bi ipak bio na mlađoj nezaposlenoj populaciji koja posjeduje određeno informatičko znanje i koje bez sumnje ne nedostaje na ovim prostorima. Ono što im nedostaje je iskustvo i praksa implementiranja tog znanja u konkretne informatičke projekte – pojasnio je Robert Majhen, IT manager u Centru za razvoj poduzetništva Ludbreg.

Kako pod vodstvom centra maleni tim informatičara već razvija jednu aplikaciju, nije kasno da se nakon kontakta s vodstvom centra, uključe i steknu potrebno iskustvo koje će im kasnije koristiti u njihovoj poslovnoj karijeri.

Ovisno o broju prijavljenih kandidata u konferencijskoj sali Centra za razvoj poduzetništva Ludbreg, održat će se inicijalni sastanak, a zatim i pojedinačni razgovori s kandidatima.

Podsjećamo, Poduzetnički inkubator je prostor u kojem su smještena novoosnovana mala poduzeća koja tek počinju poslovati ili su u fazi razvoja ili posluju do maksimalno 3 godine, a potrebna im je pomoć u prostoru, infrastrukturi i stručna pomoć kroz savjetodavne, konzultantske te administrativne usluge i edukacije.

Proces inkubacije u Poduzetničkom inkubatoru traje maksimalno 5 godina nakon čega poduzetnik izlazi iz inkubatora, a njegovo mjesto zauzima novi poduzetnik početnik.

Poduzetnički inkubator je realiziran sredstvima Ministarstva poduzetništva i obrta i Grada Ludbrega.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije