Otvoren Paul Green factory outlet u Čakovcu!

>> Otvoren Paul Green factory outlet u Čakovcu!

Svjetski poznata robna marka ženske modne obuće Paul Green, koja u svijetu plasira 2 milijuna pari cipela godišnje, od sada se može kupiti i u Čakovcu. Danas je na adresi Matice Hrvatske 6, Čakovec, svečano uz brojne uzvanike otvoren Paul Green factory outlet.

Proizvodnja PG d.o.o. koja ima pogon u Prelogu otvorila je ovaj dućan u kojem će se prodavati ženska obuća iznimne kvalitete. Simbolično rezanje vrpce upriličili su Bojan Režonja direktor PG Proizvodnje d.o.o. i gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek.

U razgovoru s gospodinom Režonjom saznali smo da je interijer samog dućana radila tvrtka iz našeg kraja te da je želja da se ovim outletom omogući široj sredini čak i van granica RH kvalitetna ženska obuća. Također nam je kazao da u Prelogu, u proizvodnom pogonu Paula Greena, do sada radi 400 ljudi ida će do kraja ove godine biti zaposleno petstotinjak radnika te da dnevno rade do oko 1600 pari cipela.

Do sada su žene kupovale Paul Green cipele online, a od sada će moći u dućanu pogledati i isprobati brojne cipele po povoljnijoj cijeni!

Dizajniranje i stvaranje Paul Green cipela temelji se na činjenici da cipela nije cipela ukoliko se ne zadovoljavaju najviši standardi kvalitete, a još se k tome rade u Prelogu.

Ono što ih čini savršeno udobnima, jesu kalupi oko kojih se ručno oblikuju i izrađuju modeli Paul Green cipela te kvalitetni i prirodni materijali od kojih su napravljene.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije