Posao iz snova: Zoran Stanko iz Ivanca gledat će travu kako raste

Zoran Stanko iz Ivanca pobjednik je natječaja za “najbolji posao u Hrvatskoj” – “čuvanje” robotske kosilice. Najjednostavnije rečeno, posao će mu biti gledati kosilicu kako radi, odnosno – gledati travu kako raste.

– Smatram da bi gledanje trave kako raste trebalo postati olimpijska disciplina – s osmjehom je poručio sretni travopazitelj Zoran Stanko.

Zoran Stanko će za dva tjedna “mukotrpnog rada” zaraditi tisuću eura. Pobjedu je odnio na natječaju između čak stotinu prijavljenih, a u finalu je, prema informacijama pristiglima od poslodavca, odnio pobjedu ispred jednog psa, kojeg je prijavila njegova vlasnica, no nisu se pojavili na razgovoru.

Zoran je osvojio poslodavce svojim stručnim znanjem o kosilici, ali i humorom i šarmom koji ga krase.

– Odmalena sam naučen da se prema dvorištima, travnjacima i voćnjacima treba odnositi s velikom pažnjom i brigom. Mrzim sušu, a volim kišu – mrzim krtice, a volim gliste. Prve igračke su mi bile flakserica i motorna kosilica – izjavio je Stanko.

Marketing i promocija svakodnevno se razvijaju, a brojni stručnjaci s tih područja neprestano izmišljaju nove načine promoviranja svojih proizvoda. Sve inovativniji i kreativniji pristupi nailaze na plodno tlo u javnosti pa smo tako posljednjih nekoliko mjeseci svjedočili dvjema zanimljivim kampanjama vezanima za zapošljavanje ljudi za “najbolja radna mjesta” u Hrvatskoj.

Tako je prije nekoliko mjeseci jedna tvrtka oglasila poziv za radno mjesto – spavača, odnosno osobu koja će na taj način testirati njihove madrace.

Rezultat svega je bio velik odjek ne samo u medijima, već i u javnosti, a sama kapanja je ocijenjena izuzetno pozitivnom i kvalitetno odrađenom.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije