Predstavnici talijanskih tvrtki razgovarali o ulaganju u Ivanec

Konzultanti i predstavnici partnerskih kuća koji zastupaju tvrtke iz sjeverne Italije (iz regije Veneto) a koje su zainteresirane za ulaganja u Hrvatskoj u ponedjeljak su, 1. lipnja, o mogućnostima ulaganja na području grada Ivanca u Gradskoj vijećnici Ivanec razgovarali na sastanku s gradonačelnikom Miloradom Batinićem i direktoricom Poslovne zone Ivanec d.o.o. Lanom Labaš.

Riječ je o tvrtkama zainteresiranim za investicije na našem području koje sežu od greenfield ulaganja do kupovine postojećih tvrtki i najma hala.

Područje sjeverozapadne Hrvatske posebno ih zanima zbog troškova poslovanja koji su niži nego u nekim drugim dijelovima naše zemlje.

Na razgovoru u Gradskoj vijećnici upoznati su sa svim mogućnostima ulaganja na području Industrijske i Poslovne zone te sa svim pogodnostima i beneficijama koje Grad i Poslovna zona odobravaju investitorima.

Izrazili su zadovoljstvo kvalitetom i visokom razinom predočenih informacija i podataka te profesionalnim promo – materijalima, uz opasku da su rijetke sredine koje im mogu ponuditi sve kvalificirane informacije koje potencijalni ulagači očekuju od domaćina.

U tom pogledu Grad ima veliko znanje i operativno iskustvo stečeno u programu certificiranja (BFC) i potvrđeno dodjelom nagrade Financial Timesa koji ga nije bez razloga uvrstio u top 10 malih gradova u Europi s najboljim strategijama za poticanje i privlačenje direktnih stranih ulaganja.

Gosti su potom razgledali i jednu od bivših tvorničkih hala u Ivancu koje se nude u najam, a potom su se uputili i u Industrijsku zonu. Dogovoreno je uspostavljanje suradnje i direktno povratno javljanje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije