Špancirfest 2015: Otvoren natječaj za izlagače

Otvoren je natječaj za izlagače na Špancirfestu, a svi zainteresirani mogu se prijaviti kako bi na ovogodišnjem Špancirfestu pokazali najbolje iz svoje ponude. No, nužno je požuriti jer je izlagački prostor ograničen, a mnogo je zainteresiranih stranaka.

Rok za predaju zahtjeva za izlagačkim mjestom je 5. lipanj, a u Turističkoj zajednici Grada Varaždina obrtnici mogu saznati o mogućem sufinanciranju troškova izlaganja.

Zainteresirani izlagači mogu poziv, prijavnicu i cjenik preuzeti na web stranici Špancirfesta, na kojoj je instalirana i aplikacija za direktnu prijavu.

Dokumente je moguće preuzeti i u uredu Turističke zajednice Grada Varaždina, u ulici Ivana Padovca 3, od ponedjeljka do petka od 8 do 18 sati.

Tijekom prošlogodišnjeg festivala na jedinstvenoj otvorenoj pozornici varaždinske povijesne jezgre prošpanciralo je oko 170 tisuća posjetitelja, a u Turističkoj su zajednici Grada Varaždina posebno ponosni na povećani broj gostiju iz inozemstva.

Posjetitelji su uživali u raznovrsnim programima, ali i bogatoj izlagačkoj ponudi koja je sastavni dio Špancirfesta.

Visoka posjećenost i programska raznovrsnost Špancirfesta prošle je godine potvrđena i nominacijom za turistički događaj godine.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije