Novim logom ujedinjene snage Vaba d.d. banke i J&T banke

Sukladno Odluci Uprave Banke, Vaba d.d. banka dobila je od 6. svibnja novi, redizajnirani logo s kojim će, objedinjujući snage i dosadašnji vizualni identitet Vaba d.d. banke Varaždin i J&T Banke, odnosno J&T Finance Group, postati još prepoznatljivija na hrvatskom ali i europskom bankarskom tržištu.

– Novim logom zadržan je postojeći vizualni identitet Vaba d.d. banke Varaždin odnosno ono po čemu nas klijenti već godinama prepoznaju, dok su pažljivim odabirom boja J&T Grupacije logu Banke udahnuti nova snaga i svježina – istaknuli su predsjednik Uprave Vaba d.d. banke Varaždin Ivica Božan i Monika Cereova, zamjenica predsjednika Uprave i članica Uprave.

Logo je dobio dva lica, standardnu i ekskluzivnu varijantu. Standardna verzija loga sastoji se od tamno sive i svjetlo sive boje, dok logo dolazi u okomitom i položenom formatu.

Ekskluzivna verzija loga sastoji se od tamno sive i srebrne mat boje, a logo također dolazi u okomitom i položenom formatu.

Vaba d.d. banka Varaždin vodeća je banka sjeverozapadne Hrvatske s jasnom vizijom ulaska u prvih 10 banaka u Republici Hrvatskoj u sljedećih pet godina.

Svoje korijene vuče još iz 1994. godine kad je osnovana Brodsko-posavska banka d.d. sa sjedištem u Slavonskom brodu, dok 2005. godine, naslanjajući se na tradiciju nekadašnje Varaždinske banke, mijenja ime u Vaba d.d. banku te sjedište seli u Varaždin. Danas posluje kroz deset poslovnica te ima 141 zaposlenog djelatnika.

Kvalitetu poslovanja Vaba d.d. banke Varaždin prepoznala je vodeća češka banka – J&T Banka, koja je Vaba d.d. banku u lipnju 2014. godine dokapitalizirala.

Češka J&T Banka član je J&T Finance Group, koja je među najjačim financijskim investitorima na području Srednje Europe s imovinom većom od 9 milijardi eura.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije