Branka Tropp više nije direktorica Turističke zajednice

Na redovnoj sjednici Vijeća Turističke zajednice grada Varaždina, održanoj 27. travnja, dužnosti je razriješena dosadašnja dugogodišnja direktorica Turističke zajednice Branka Tropp.

HDZ: Smjena za novo uhljebljenje

– Direktorica Branka Tropp s dužnosti je razriješena na vlastiti zahtjev, točnije, u dogovoru sa mnom. Potrebno je reći kako ova odluka nije donesena preko noći – komentirao je nakon sjednice gradonačelnik Goran Habuš.

Branka Tropp na dužnosti ostaje do imenovanja novog predsjednika ili predsjednice, a nakon toga će zasigurno ostati u timu Turističke zajednice, vrlo vjerojatno na funkciji voditeljice projekata, napomenuo je gradonačelnik.

– Ljestvica je vrlo visoko podignuta, stoga nasljednika očekuje mnogo ozbiljnog i zahtjevnog posla, naročito ako Varaždin dobije kandidaturu za titulu Europske prijestolnice kulture – rekao je Habuš.

Gradonačelnik, ujedno i predsjednik Turističke zajednice grada Varaždina, rekao je da se u Gradu spremaju novi zanimljivi projekti i da stoga od novoizabranog predsjednika ili predsjednice očekuje novi polet i energiju.

– Turistički ured Turističke zajednice Grada Varaždina je jedan od najboljih u Hrvatskoj i puno je projekata iza njih, ali oni koji misle da mogu živjeti na staroj slavi i samo održavati te projekte bolje da se ne javljaju. Rad u turizmu je rad od 0 do 24 i traži maksimalnu posvećenost – poručuje Habuš.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije