ekos pekarnice

Natalija Šoša nova je direktorica EKOS Pekarnice: ‘Ključno je zadržavanje radne snage s lokalnih područja’

Natalija Šoša je karijeru unutar tvrtke gradila sedam godina te je obnašala vodeće pozicije unutar odjela prodaje, nabave i marketinga.

Početkom 2022. godine EKOS je objavio nova imenovanja u
upravljačkom timu. Natalija Šoša imenovana je na
poziciju direktorice EKOS Pekarnice, Ivančica
Serini
imenovana je na poziciju komercijalne direktorice
EKOS Pekarnice, dok je Svjetlana Makaj imenovana
savjetnicom za prehrambenu tehnologiju. Prethodno je
Josip Vojvoda imenovan na poziciju direktora
EKOS Holding grupacije.

– EKOS Holding ima za cilj objediniti poslovanje sustava kao
cjeline, voditi se načelom dobrih poslovnih praksi te
optimizirati investicije društva u cjelini. Novoimenovani Ekos
upravljački tim čine stručnjaci koji će svojim bogatim iskustvom
na rukovodećim pozicijama, iznimnim vještinama vodstva i
nastavkom ulaganja u razvoj ljudskih potencijala i poslovanja,
postići još bolje poslovne rezultate – navodi direktor Ekos
Holdinga Josip Vojvoda.

Natalija Šoša je karijeru unutar tvrtke gradila sedam godina te
je obnašala vodeće pozicije unutar odjela prodaje, nabave i
marketinga. Od najznačajnijih rezultata ističu se aktivacija
ključnih kupaca na domaćem i stranom tržištu, optimizacija
procesa nabave i prodaje, orijentiranost na razvoj i kvalitetu
proizvoda te bolju prepoznatljivost robnih marki.

Ivančica Serini dio je Ekos tima deset godina te je obnašala niz
ključnih pozicija unutar odjela prodaje. Najznačajnije rezultate
postigla je kroz angažman u prodaji ustanovama, veleprodajnim
kupcima i HoReCa kupcima.

Svjetlana Makaj nakon tri desetljeća bogatog iskustva u
segmentima proizvodnje, a kasnije i u upravljanju tvrtkom, odlazi
u starosnu mirovinu, no ostaje djelomično aktivna kao savjetnica
za prehrambenu tehnologiju. Svjetlana Makaj je svojim ekspertizom
značajno doprinijela rastu i razvoju društva te je za svoju
stručnost u segmentu poznavanja tehnologije i opreme u
slastičarstvu i pekarstvu dobila nagradu Grada Varaždina 2021.

– Ekos Pekarnica nastavlja s implementacijom održivog i društveno
odgovornog poslovanja u sve poslovne procese. Ključno je
zadržavanje radne snage s lokalnih područja te rad na motivaciji
mladih ljudi za razvoj i unaprjeđenje vlastitih sposobnosti u
slastičarstvu i pekarstvu kroz pružanje edukacija i mogućnosti za
dodatno obrazovanje. Osnovne odrednice za daljnji rast Ekos
Pekarnice u ovim izazovnim vremenima su kontinuirane investicije
u inovacije te personalizirani pristup ključnim kupcima –
istaknula je Natalija Šoša.

Ranije je najavljeno kako tvrtka Ekos Pekarnica, proizvođač
slastičarskih te specijalnih pekarskih proizvoda, ulaže 37,5
milijuna kuna u izgradnju novog pogona u sklopu tvornice
slastičarskih proizvoda u Donjem Kraljevcu. Pogon bi trebao biti
pušten u rad u svibnju 2022. te je planirano otvaranje dodatnih
50 radnih mjesta.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije