PLATE SA STILOM

Arbia plate odsad možete naručiti i online!

Slavite rođendan ili jednostavno želite počastiti 'ekipu', možda kolege iz ureda, proslaviti Martinje ili dočekati Novu godinu, Arbia plate idealan su odabir za vas.

Dobra vijest svakako stiže nam ovih dana za sve ljubitelje dobre klope i delicija. Vrijedna ekipa iz Arbie ovih dana pokrenula je i web stranicu, na kojoj se njihove slasne plate mogu naručiti i online.

Ako ne želite provesti dva dana u pripremanju hrane za rođendan, odete na www.arbiaplate.com i odaberete platu po svojem izboru. Plate se moraju naručiti minimum 24 sata ranije, a preuzimaju se u Kavani Arbia Dorka (A. Stepinca 7).

Arbia plate rade kulinarski majstori u sklopu kavane Arbia Dorka. Rade se većinom od domaćih proizvođača i malih OPG-ova, a plate su napravljene tematski, prema regijama.

Tako se može naručiti plata Dalmatina, u kojoj je glavni sastojak pršut iz Dalmacije, dok se na Slavonskoj plati nalaze baranjski kulen, a na Zagorskoj plati prisutna je kosana mast i čvarci, kao i domaći špek i sir.

Za one koji ne vole meso, tu je i Sirna plata, a ima i dječja (Kids) plata, kao i Classic varijanta plate.

Sve plate naravno nisu napravljene samo od osnovnih sastojaka, nego imaju i razne brojen dodatke, kao što su začinjeni krem sir, orašasti plodovi, povrće, dekoracije i slično.

Naravno, uz plate se mogu i naručiti i klipići, a od slatkih stvari, zasad je moguće naručiti i krafne te miks ‘tortnih kolača’.

Arbia plate modernizirale su se, a vama omogućile i veću fleksibilnost, da preko Interneta u par klikova naručite vašu omiljenu platu i proslavite neki svečani trenutak. Ili se jednostavno počastite. Plate sa stilom, za čašćenje sa stilom.

Više informacija, potražite i na Facebook stranici, https://www.facebook.com/kavanadorka, a možete se i osobno javiti u Kavanu Arbia Dorka, u Stepinčevoj ulici.

Preporučeno
Najnovije