Jedinstvena, prva takve vrste u Hrvatskoj, u Varaždinskoj županiji je izdana kuharica ‘Varaždinsko bučino ulje’ – kulinarsko zlato.
> Predstavljena knjiga recepata ‘Varaždinsko bučino ulje’
Autor knjige je poznati varaždinski kuhar, međunarodnog renomea Damir Crleni, nakladnik je Varaždinska županija, a na knjizi su surađivali i drugi varaždinski kuhari, kao i predstavnici uljara varaždinskog kraja, okupljeni u udrugu ‘Varaždinsko bučino ulje’.
Knjiga sadrži čak 23 recepta, ima hladnih i toplih predjela, juha, glavnih jela, deserta, peciva, čak i jedno piće.
U suradnji s Varaždinskom županijom, čitateljima Varaždinskog dijelimo ovu krasnu kuharicu, u kojem je predstavljeno što se sve može za ‘kulinarskim zlatom’, bučinim uljem.
Sve što trebate je javiti nam se u komentar posta na našoj Facebook stranici i označiti nekoga s kim ćete isprobati ove sjajne recepte.
Slučajnim odabirom odabrat ćemo četiri sretan dobitnika/ce u petak, do kada se možete prijavljivati.