Pizza i nakon nekoliko sati ili dan poslije može biti ukusan obrok ako je podgrijete. Obično to radite u mikrovalnoj pećnici? E, pa tu griješite!
Jedna fotografija pizzerije Victoria’s iz Brooklyna postala je viralni hit i dala sasvim nov način najboljeg podgrijavanja pizze. Podgrijavanjem u mikrovalnoj pizza bude vlažna i izgubi hrskavost, a u pizzeriji iz Brooklyna pronašli su savršen način kako da pizza i dalje ima hrskavu podlogu i sočan nadjev.
Sve što vam treba za ovaj rezultata je tava. Kako fotografija pokazuje pizza se najprije stavi na vruću tavu u koju ne trebate prethodno staviti ulje ili vodu. Držite tako na zagrijanoj tavi dvije minute ili dok dno pizze ne bude hrskavo, potom dodajte dvije kapi vode u dio tave na kojoj nije komad pizze koji zagrijavate i smanjite vatru i stavite poklopac na tavu i držite ga jednu minutu i tako ćete biti sigurni da će se sir opet rastopiti i to je cijeli postupak.