Kad se kalendarska godina primiče svome kraju, s njom se sumiraju i mjeseci iza nas. Dobro je u takvim prilikama biti u društvu onih s kojima provodimo vrijeme i nastojimo si uljepšati sutrašnjicu.
Kako biste 2016. godinu zaključili u ugodnom raspoloženju, restoran Terbotz vas poziva da svoje završne svečanosti organizirate upravo na njegovoj adresi.
Ambijent čija je pozicija zavisti vrijedna, a atmosfera neponovljiva, nalazi se u Železnoj Gori 113 i iz svoje će kuhinje za vas iznositi jela uz koja se zaboravlja na probleme. Uz domaće rakije poželjet će vam dobrodošlicu, a za hladno predjelo poslužiti kuhanu šunku, mladi sir, orahe, jabuke, kruh…
Pratit će to degustacijom triju sorti vina ponuđenih u podrumu, pored toplog kamina.
Na izbor je i bistra kokotova juha s komadima mesa i povrća te krem juha od buče. Za glavno jelo nude svinjski lungić paniran bučnim košticama i pogačice od grisa, potom pureću roladicu punjenu mlincima, pekarski krumpir i povrtnu štrudlu te složene sezonske salate s bučinim uljem i kruh iz krušne peći.
Zasladit ćete šarenom kuglom s preljevom od vanilije i tostiranim lješnjacima ili sladoledom od sira i maka. Cijena menija je 150 kuna uz neograničenu potrošnju pića te mogućnost doplate 35 kuna za ponoćno jelo s roštilja.
Za glazbeni dio večeri pobrinuti će se Tamburaši ili duo ‘Boem’, a kako biste angažirali jednog od izvođača, potrebno je javiti 14 dana ranije.
Što ne znate – pitajte, što želite proživjeti – rezervirajte. Kontakti su 040/857 444 i 098/13 06 990, adresa elektronske pošte terbotz@terbotz.hr.