Varaždinski.hr poklanja deset pozivnica za Međunarodnu Gastro izložbu

Udruženje hrvatskih ugostitelja i turističkih djelatnika Varaždin organizira tradicionalnu 6. Međunarodnu Gastro izložbu. Ovogodišnji festival hrane i pića održat će se u nedjelju, 23. listopada, u Hotelu Turist Varaždin.

> Više od 70 izlagača na Međunarodnoj gastro izložbi 23. listopada u Varaždinu Više od 70 izlagača na Međunarodnoj gastro izložbi 23. listopada u Varaždinu

Na Gastro izložbi će sudjelovati preko 70 izlagača iz zemlje i inozemstva koji će predstaviti svoje proizvode: specijaliteti restorana, najbolja vina nekoliko vinarija, turistička ponuda, pivovare, nastupiti će najbolji barmeni koji će izvesti show pravljenja koktela, a najbolji baristi Hrvatske će predstaviti različite vrste kave i druga događanja.

Tradicionalna Gastro izložba u Varaždinu održava se svake jeseni i mjesto je na kojem se predstavljaju svi najbolji ugostitelji varaždinskog kraja, a ove godine program je pojačan radionicama i predavanjima.

Varaždinski.hr poklanja 10 pozivnica za Gastro izložbu najsretnijima. Sve što trebate je ispod objave na našoj Facebook stranici navesti ime jednog restorana ili kafića u Varaždinu, a 10 najsretnijih ćemo odabrati u srijedu, 19. listopada, u jutarnjim satima slučajnim odabirom putem aplikacije Woobox. Sretno!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije