Više od 70 izlagača na Međunarodnoj gastro izložbi 23. listopada u Varaždinu

Udruženje hrvatskih ugostitelja i turističkih djelatnika Varaždin organizira tradicionalnu 6. Međunarodnu Gastro izložbu. Ovogodišnji festival hrane i pića održat će se u nedjelju, 23. listopada, u Hotelu Turist Varaždin.

Na Gastro izložbi će sudjelovati preko 70 izlagača iz zemlje i inozemstva koji će predstaviti svoje proizvode: specijaliteti restorana, najbolja vina nekoliko vinarija, turistička ponuda, pivovare, nastupiti će najbolji barmeni koji će izvesti show pravljenja koktela, a najbolji baristi Hrvatske će predstaviti različite vrste kave i druga događanja.

Program 6. Međunarodne gastro izložbe u Varaždinu:

15:30 – 16:30 predavanje i predstavljanje koktela koje će provoditi predsjednik Udruge konobara i barmena Hrvatske, Zoran Lukić, a temeljiti će se općenito na izradi koktela te novim tehnikama posluživanja

16:30 – 17:30 sati prezentacija proizvoda od kave uz poduku nekoliko najboljih barista Hrvatske

17:30 – 18:00 potpisivanje Povelje o prijateljstvu i suradnji između Udruženja ugostitelja Mariborske županije i Udruženja hrvatskih ugostitelja i turističkih djelatnika Varaždin pod pokroviteljstvom Slovenskog veleposlanstva

18:00 svečano otvorenje (uz predočenje pozivnice)

21:00 after party

Udruženje hrvatskih ugostitelja i turističkih djelatnika Varaždin prije svega poziva sve ugostitelje i njihove zaposlenike, te sve zainteresirane za predavanje i predstavljanje koktela i kave da se odazovu u vremenu od 15:30 do 17.30.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije