Kao da nam je potreban razlog da napravimo ikakav cheesecake, a kamoli Nutella cheesecake. Isprobajte ovaj recept, osvježava, a onaj okus lješnjaka koji obožavamo nas prati u svakom zalogaju, piše Jutarnji.hr
Za pripremu će vam trebati:
Za podlogu:
250 g Digestive keksa
100 g rastopljenog maslaca
Za kremu:
400 g Nutelle sobne temperature
100 g sjeckanih pečenih lješnjaka
500 g svježeg krem sira
60 g šećera u prahu
Priprema:
Kekse sameljite i u njih dodajte rastopljeni maslac. Podlogu stavite u kalup za tortu i utisnite rukom. Za kremu pomiješajte usitnjene lješnjake, Nutellu, krem sir i šećer u prahu. Miksajte električnim mikserom. Stavite na podlogu, sve zagladite, a na vrh stavite osvježavajuće ribizle. Ostavite u hladnjaku par sati prije posluživanja.
Dobar tek!