FOTO RECEPT: Što je sve potrebno za raskošnu pincu ili sirnicu

Za dvije veće pince potrebno je:

500 g brašna za dizana tijesta, 25 g kvasca, 110 g šećera, 100 g maslaca, 10 g soli, 4 jaja, pola mahune vanilije, 2 velike žlice ruma, 2 velike žlice maraskina, 2 velike žlice likera od ruže, mlakog mlijeka po potrebi (oko 200 ml)

Po želji pripremite i nešpricani limun kako biste mogli naribati koricu.

1. Kad podijelite tijesto u dvije količine, formirajte kugle i premažite ih uljem

2. …kad se dignu, premažite ih razmućenim jajem i “narežite” škarama…

3. …te pecite na 180 C 25 do 35 minuta. Ako prebrzo tamne, pokrijte ih papirom

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije