Kup završava u srijedu, 28. studenog, a Luksemburg je ponovo mjesto susreta za preko 3000 kuhara i slastičara iz svih krajeva svijeta.
Na Svjetskom kulinarskom kupu u Luksemburgu regionalni tim
Varaždinske županije osvojio je brončanu medalju u kategoriji
tople kuhinje!
Regionalni tim Varaždinske županije natjecao se u
sastavu: Marin Sambolek (Hotel
Turist), Marin Pozder (Restoran Bedem),
Vanja Orban (Restoran Miramare, Otok Sv.
Nikola Valamar), Ivan Tomas (Restoran
Fontana Crnković), Karlo Štorga (Restoran
Bedem), Amos Novak (pomoćnik Hotel Turist).
Lucija Vrček (Hotel Turist) nastupila je
individualno te je jučer osvojila diplomu u kategoriji
Kulinarska umjetnost.
U timu je i Bojan Bohorč – predsjednik
Udruge kuhara Varaždinske županije.
Svjetski kulinarski kup najveće je kulinarsko natjecanje na
svijetu koje se održava u sklopu EXPOGAST sajma u Luksemburgu već
preko 40 godina.
Kup završava u srijedu, 28. studenog, a Luksemburg je ponovo
mjesto susreta za preko 3000 kuhara i slastičara iz svih krajeva
svijeta.