Zbog velikog interesa, ovaj je kuharski dvojac organizirao dvije večere s tradicionalnim međimurskim delicijama pripremljenima na moderan način.
Marko Palfi, chef u čakovečkom gastro pubu
The Garden Bar & Kitchen i Mate
Janković ovaj su vikend večerom u pet slijedova
oduševili sve goste koji su imali prilike uživati u
tradicionalnim međimurskim delicijama pripremljenima na moderan
način.
Zbog velikog interesa, ovaj je kuharski dvojac organizirao dvije
večere na kojima su jela bila uparivana s vinima vinarije
Dvanajščak- Kozol.
Cilj ove večere je bio vidjeti na koji način međimursku kuhinju
doživljava chef koji nije iz Međimurja. Tako su
se na tanjurima našle namirnice poput pastrva, krvavica, kiselog
kupusa, svinjskog vrata koje su tipične za ovaj kraj, ali su ovog
puta bile pripremljene i prezentirane na suvremen način.
The Garden Bar & Kitchen, smješten u dvorcu
Zrinskih, 2. ožujka organizira
večeru s poznatim hrvatskim chefom Davidom
Skokom. Na toj će se večeri pripremati riba koja će se
kombinirati s njihovim craft pivama.