Varaždinci Nikola Domislović i Dinko Tomašić odličnim rezultatom otvorili su novu sezonu Hrvatskog kuharskog kupa.
Natjecanjem 1. kola pod nazivom ‘Zlatna Solinka’, otvoreno
je četrnaesto izdanje Hrvatskog kuharskog kupa.
Na natjecanju su nastupili i debitanti Nikola
Domislović i Dinko
Tomašić iz varaždinskog Park
Boutique Hotela te su osvojili odlično treće mjesto.
Marin Sambolek iz Hotela Turist, također je
ostvario odličan rezultat te se plasirao na četvrto mjesto.
Natjecanje u Solinu održano je četvrti puta u
organizaciji Udruge kuhara Splitsko-dalmatinske županije i
Hrvatskog kuharskog saveza.
Ova dvodnevna manifestacija započela je u četvrtak, 7. veljače,
kada su sudionici počeli pripremali tri slijeda za svečanu večeru
za preko 100 uzvanika koja se održala u restoranu
Andrea.
Ukupni poredak
1. Tina Đerek, Restoran Cvita, Split 194,00
2. Dario Špehar, Hotel Plitvice – Restoran Lička kuća, Plitvička
jezera 181,33
3. Nikola Domislović, Park Boutique Hotel, Gastrocom d.o.o.,
Varaždin 174,67
4. Marin Sambolek, Hotel Turist, Varaždin 174,33
5. Tomislav Sabolić, Chef.hr, Koprivnica 172,67
6. Antonio Bukvić, Restoran Juice box, Zagreb 168,00
7. Sanja Jalšovec, Županijska bolnica Čakovec 162,33
8. Sandra Jadek, Udruga Kuhara Grada Orahovice 66,67