Svi će oni prisustvovati gala večeri i promociji Gault&Millau Croatia 2019., drugog izdanja za Hrvatsku tog vodećeg svjetskog gastronomskog vodiča.
Ostao je još samo jedan dan do
najvećeg godišnjeg slavlja hrvatskih chefova.
U utorak, 5. ožujka, na gala događaju u Hotelu Esplanade
Zagreb, okupit će se 130 kuhara iz cijele zemlje,
različitih kuharskih preferencija, stilova, dobi, ali ujedinjenih
u kvaliteti svoga rada.
Svi će oni prisustvovati gala večeri i promociji
Gault&Millau Croatia 2019., drugog izdanja
za Hrvatsku tog vodećeg svjetskog gastronomskog vodiča.
S velikim iščekivanjem pratit će i dodjelu prestižnih godišnjih
Gault&Millau trofeja, pravih kulinarskih Oscara kojima vodič
želi nagraditi najbolje među njima.
U ovogodišnjem opsežnijem izdanju vodiča, na
više od 400 stranica, na hrvatskom i engleskom jeziku,
predstavljeno je 150 restorana i 70 POP lokala te 113 vina iz
cijele Hrvatske.
Po prvi puta uvršteni su i neki od vodećih
hrvatskih hotela. Uz tiskani vodič, korisnicima mobilnih telefona
dostupna je i aplikacija G&M-a.