Ako ste ljubitelj fine hrane i pića, svoje slobodno vrijeme u nadolazećem periodu od 15. do 24. ožujka rezervirajte za gastro manifestaciju 'Tjedan restorana'.
Uskoro počinje već tradicionalna gastro manifestacija ‘Tjedan
restorana’.
U nadolazećem tjednu od 15. do 24. ožujka možete posjetiti brojne
restorane diljem Lijepe naše.
Kako se održava dva puta godišnje, restorani su u mogućnosti
koristiti različite i sezonske namirnice.
Prilika je to za gastronomsku raznovrsnost, uživanje u rapsodiji
okusa, prikaz umijeća i inovacije na tanjuru uz pristupačnu
cijenu.
U ponudi će restorani imati preko 600 predjela, glavnih jela i
deserta.
Da bi doživljaj bio potpun, osoblje restorana rado će vam
preporučiti i dobro vino koje pobuđuje osjetila.
Definitivno jedan od boljih načina za početak proljeća, poručuju
organizatori.
Restoran Terbotz sudjeluje
u manifestaciji sa sljedećim menijem:
Predjelo:
1. Hladna salata od junetine i bučinog ulja s dodatkom turoša
2. Krem juha od hrena s dmaćim krutonima
3. Kašoto od tri vrste žitarica miješanih gljiva na
aromatiziranom pestu, ravioli od buče punjeni kremom od slanutka
Glavno jelo:
1. Ragu svinjskog filea i julienne povrća na kremastom pireu od
pastrnjaka i krumpira s bučinim košticama
2. Punjena puretina s tenfanim umakom, knedle od kruha i sira
3. Slasna pastrva u hrskavom omotaču na crvenoj kremastoj
podlozi, garnitura sezonskim salata s domaćim dresingom
Desert:
1. Punjena jabuka u tijestu
2. Okusi kave – kolač i sladoled
3. Čokoladna fantazija s narančom
S obzirom na veliku posjećenost na vrijeme rezervirate svoje
mjesto na broj telefona: 040/857-444.