Na natjecanju je sudjelovalo devet ekipa, a među prva tri mjesta našle su se čak dvije ekipe iz Varaždina.
U svečanoj dvorani Barun Trenk u Vinkovcima, u sklopu Sajma
zdravlja, sinoć je održano 15. izdanje kuharskog natjecanja
‘Zlatna jabuka’.
Na natjecanju je sudjelovalo devet ekipa, a među prva tri mjesta
našle su se čak dvije ekipe iz Varaždina.
Marin Sambolek iz hotela Turist bio je
drugoplasirani, a treće mjesto zauzeo je Nikola
Domislović iz Park Boutique Hotela Varaždin.
O pobjedniku je i ovog puta odlučivalo glavno jelo, a tu se
najbolje snašao Dario Špehar iz hotela
Jezero-Plitvička jezera.
Hrvatski kuharski kup nastavit će se nakon ljeta, kada su
preostala još dva kola koja će se održati u Bjelovaru i Pregradi.
Natjecanje u Vinkovcima održano je u organizaciji Udruge kuhara i
slastičara Vukovarsko- srijemske županije i Hrvatskog kuharskog
saveza.