Kulinarsko natjecanje u Vinkovcima

VARAŽDINSKI KUHARI Marin Sambolek i Nikola Domislović zauzeli drugo i treće mjesto na natjecanju ‘Zlatna jabuka’

Na natjecanju je sudjelovalo devet ekipa, a među prva tri mjesta našle su se čak dvije ekipe iz Varaždina.

U svečanoj dvorani Barun Trenk u Vinkovcima, u sklopu Sajma
zdravlja, sinoć je održano 15. izdanje kuharskog natjecanja
‘Zlatna jabuka’.

Na natjecanju je sudjelovalo devet ekipa, a među prva tri mjesta
našle su se čak dvije ekipe iz Varaždina.

Marin Sambolek iz hotela Turist bio je
drugoplasirani, a treće mjesto zauzeo je Nikola
Domislović
iz Park Boutique Hotela Varaždin.

O pobjedniku je i ovog puta odlučivalo glavno jelo, a tu se
najbolje snašao Dario Špehar iz hotela
Jezero-Plitvička jezera.

Hrvatski kuharski kup nastavit će se nakon ljeta, kada su
preostala još dva kola koja će se održati u Bjelovaru i Pregradi.

Natjecanje u Vinkovcima održano je u organizaciji Udruge kuhara i
slastičara Vukovarsko- srijemske županije i Hrvatskog kuharskog
saveza.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije