HRVATSKI KUHARSKI KUP

VARAŽDINCI OPET NAJBOLJI Marin Sambolek i Dario Rodeš prvi na kuharskom kupu Slavka Večerića u Pregradi

Domislović i Tomašić bili su najbolji u pripremi glavnog jela i deserta, u pripremi hladnog predjela sakupili su premalo bodova i sveukupno bili iza Samboleka i Rodeša.

Kuharski kup Slavka Večerića održao se u
Pregradi drugu godinu za redom u sklopu 49.
lokalno-tradicijske manifestacije manifestacije ‘Branje
grojzdja’. Bilo je to 4. kolo Hrvatskog kuharskog kupa.

I ovoga puta je u fokusu održavanja natjecanja Kupa bila
prezentacija, razvoj i izgradnja prepoznatljive hrvatske
kulinarske ponude uz promociju hrvatskih proizvoda i lokalne
tradicionalne kuhinje.

Pobjedu su ovaj put odnijeli Marin Sambolek
iz Hotela Turist i njegov pomoćnik Dario
Rodeš
(na naslovnoj slici).

Drugo mjesto također ide varaždinskim
kuharima, Nikoli Domisloviću iz Park
Boutique Hotela i njegovom pomoćniku Dinku
Tomašiću
. Domislović i Tomašić bili su najbolji u
pripremi glavnog jela i deserta, u pripremi hladnog predjela
sakupili su premalo bodova i sveukupno bili iza Samboleka i
Rodeša.

Na trećem mjestu bili su Tomislav
Greganić
 Hotela The Westin Zagreb
Marela Hudoletnjak.

Sljedeće kolo održat će se krajem listopada u Bjelovaru kada će
biti poznat i ukupni pobjednik i dobitnik velike kristalne
kuhače.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije