Domislović i Tomašić bili su najbolji u pripremi glavnog jela i deserta, u pripremi hladnog predjela sakupili su premalo bodova i sveukupno bili iza Samboleka i Rodeša.
Kuharski kup Slavka Večerića održao se u
Pregradi drugu godinu za redom u sklopu 49.
lokalno-tradicijske manifestacije manifestacije ‘Branje
grojzdja’. Bilo je to 4. kolo Hrvatskog kuharskog kupa.
I ovoga puta je u fokusu održavanja natjecanja Kupa bila
prezentacija, razvoj i izgradnja prepoznatljive hrvatske
kulinarske ponude uz promociju hrvatskih proizvoda i lokalne
tradicionalne kuhinje.
Pobjedu su ovaj put odnijeli Marin Sambolek
iz Hotela Turist i njegov pomoćnik Dario
Rodeš (na naslovnoj slici).
Drugo mjesto također ide varaždinskim
kuharima, Nikoli Domisloviću iz Park
Boutique Hotela i njegovom pomoćniku Dinku
Tomašiću. Domislović i Tomašić bili su najbolji u
pripremi glavnog jela i deserta, u pripremi hladnog predjela
sakupili su premalo bodova i sveukupno bili iza Samboleka i
Rodeša.
Na trećem mjestu bili su Tomislav
Greganić Hotela The Westin Zagreb
i Marela Hudoletnjak.
Sljedeće kolo održat će se krajem listopada u Bjelovaru kada će
biti poznat i ukupni pobjednik i dobitnik velike kristalne
kuhače.