Pizza je najlakša hrana koju možete napraviti, ili ju jednostavno možete naručiti, ali uvijek postoji problem kod podgrijavanja pizze.
Ako koristite mikrovalnu pećnicu, pizza će vam biti previše
gnjecava i izgubit će svoj okus. Ako se ipak odlučite
za pećnicu, pizza će biti hrskava, ali sir i ostali dodaci
bit će suhi i bez okusa.
No, otkrivamo trik koji će riješiti vaše probleme, kako piše
msn.com. Za najbolje zagrijavanje pizze, potrebna vam je samo
tava. Stavite pizzu u tavu i na plamen nekoliko minuta dok
tijesto ne bude hrskavo. Zatim ulijte nekoliko kapljica vode,
pokrijte poklopcem i smanjite vatru. Nakon otprilike minutu, imat
će te savršeno podgrijanu pizzu, kao da ste ju upravo napravili.
Drugi način je da umjesto da dodate vode, tavu stavite u pećnicu
na minutu ili dvije. Pećnica će rastopiti sir i podgrijati pizzu,
ali neće ju posušiti.
Oni koji vole jako otopljen sir i mekane ostale dodatke mogu
tavu, u koju dodaju vode, pokriti aluminijskom folijom. Zbog
zatvaranja protoka zraka, ona će potpuno otopiti sir. Bilo koji
od ovih načina ostavit će vas s odlično podgrijanom pizzom koja
neće izgubiti svoj okus, a bit će mekana i ukusna.