Living Rooms je lokal koji je nešto između kafića i restorana, a od ovog tjedna uvode i kasni doručak – brunch - koji će se mijenjati iz tjedna u tjedan.
Living
Rooms otvoren je prije mjesec dana u
Varaždinu, a u tom razdoblju osluškivale su se reakcije
ljudi, uhodavalo se. Iz Living Roomsa zahvalni su na
reakcijama, komentarima, prijedlozima i spremaju nove
sljedeće korake.
Podsjetimo, Living Rooms otvorili su vlasnici Medine škrinje, a
radi se o
jedinstvenom ‘lokalu’ s
posebnim konceptom. U njemu je svaka soba posložena na
unikatan način, čime je ostvaren iznimno atraktivan prostor koji
ostavlja bez daha.
U Living Roomsu možete pronaći čak dvjestotinjak etiketa vina,
pedeset ginova i petnaestak rumova, uz sav ostali standardni
asortiman. U planu je i povećanje, naročito u segmentu ginova.
– Planiramo raditi i razne vinske degustacije, promocije,
radionice, isto tako i za ginove, rumove. Naravno, radit
ćemo i uparivanje hrane s pićima – kaže Domagoj
Marić iz Living Roomsa.
Novost je da od ovog tjedna počinju i s doručcima, odnosno kasnim
doručcima ili takozvanim brunchom. Ekipa
Varaždinskog.hr bila je prva i isprobala
što se sve nudi, a moramo reći da smo ostali oduševljeni.
U prvom tjednu će na ponudi biti nekoliko vrsta tosteva,
primjerice toast s guacamolama,
mozzarellom te bosiljkom i
cherry rajčicom. Moći će se probati i tost s
ricotta sirom, pršutom,
mljevenim paprom i rikolom.
U ponudi će biti i razni riblji,
vegetarijanski i slatki
toast, za one koji više vole te okuse.
Uz brunch moći će se besplatno popiti i nešto od pića iz ponude
(kava po izboru, domaći sok od jabuke, čaša kućnog pjenušca ili
čaša voćnog vina).
Uskoro u ponudu stižu i plate pa će se gosti puno lakše odlučiti
i odabrati jednu od petnaestak različitih plata koje će se
nuditi.
– Željeli bismo da Living Rooms postane nešto baš između
klasičnih kafića i restorana, gdje postoji ležerna,
opuštajuća atmosfera, a može se u potpunosti osjetiti doživljaj
nekog pića. Living Rooms je mjesto gdje se gost ugodno osjeća i
samo kad dođe popiti kavu ili čaj, kao i kad se s društvom,
privatnim ili poslovnim, uz čašu vina zaželi domaćih proizvoda –
ističe Marić.
Proizvodi iz menija uglavnom su s OPG-ova ili malih
proizvođača koje teško možete kupiti negdje u trgovini.
U Living Roomsu se tako može probati meso ‘z
banjice, špekerica, kuhani
kravlji sir različitih okusa, ali i prave
delikatese kao što su salata od hobotnice,
goveđi Rubia Gallega pršut, janjeća
pašteta, paški sir, kobasica od
boškarina, pršut od mangalice,
duvan čvarak i slično.
Svi koji volite isprobati nešto novo, uživati u okusima, već od
ovog tjedna možete to učiniti u Living Roomsu.