Gotovo je za samo 25 minuta, a odlično je za brzinski ručak.
Jedna žena na pakiranju slanine pronašla je jednostavan recept za
carbonaru koji ju je oduševio svojim nevjerojatnim okusom. Uz to
što je bio iznimno ukusan, ovaj recept je i jeftin, što ju je
dodatno oduševilo kod njega, prenosi
Daily Mail.
Liz je na svom Facebook profilu objavila kako je otkrila odličan
recept te objavila fotografiju svog jela.
‘Trebalo mi je samo 25 minuta, od hladne vode pa sve do vrućeg
jela sa štednjaka’, napisala je u svojoj objavi. Uz to objavila
je i fotografiju ovog jednostavnog recepta.
Sastojci:
1 režanj češnjaka
500 grama tjestenine (najbolja ja fettuccini)
250 grama narezane slanine
2 jaja
5 komada mladog luka
¾ vrhnja za kuhanje
parmezan
peršin
Upute:
Stavite tjesteninu kuhati kao i inače. Dok se ona kuha, u jednoj
tavi zagrijte slaninu na 2 do 3 minute pa dodajte narezani mladi
luk i češnjak te zagrijavajte još dvije minute. U jednoj posudi
lagano umutite jaja i vrhnje za kuhanje, začinite soli i paprom
te dodajte parmezan. Sve dobro pomiješajte.
Procijedite tjesteninu i vratite je na vruću tavu. Dodajte smjesu
od jaja i peršin te dobro pomiješajte.