U pripremu pečenog krumpira dodajte ova dva sastojka za hrskav i ukusan prilog.
Kada se priprema pečeni krumpir, svatko ima svoju metodu za
postizanje hrskavosti. Ako ih previše kuhate, omekšat će kao da
je riječ o pire krumpiru, a ako ih ne začinite dovoljno, okus
neće biti dobar, ali ne i ovom metodom.
Kuhar Justin Taylor otkrio je svoj recept za
savršeni pečeni krumpir, a potrebna su mu samo dva sastojka,
prenosi
mirror.co.uk.
Na svojim društvenim mrežama podijelio je fotografiju pečenih
krumpira, a uz nju objavio recept za dobivanje hrskavog priloga.
Sve što je potrebno jest dodati dva sastojka – senf i
med.
Sastojci:
Krumpir
dvije žličice senfa
četiri žličice meda
sol i papar
Upute:
U jednoj posudi pomiješajte senf i papar, ovisno o začinima koje
volite. Dodajte med i sve zajedno dobro pomiješajte. Zagrijte
posudu za pečenje s malo ulja, dvije žličice maslaca i
soli.
Krumpir pomiješajte s polovicom smjese senfa i soli, a zatim ga
stavite u posudu za pečenje i stavite ga peći.
Dvadeset minuta prije kraja pečenje, dodajte ostatak smjese
i nastavite peći. Za bolji okus možete dodavati
smjesu svakih pet minuta.