mljac

Kuhar podijelio recept za najhrskaviji pečeni krumpir: Potrebna su vam samo dva sastojka

U pripremu pečenog krumpira dodajte ova dva sastojka za hrskav i ukusan prilog.

Kada se priprema pečeni krumpir, svatko ima svoju metodu za
postizanje hrskavosti. Ako ih previše kuhate, omekšat će kao da
je riječ o pire krumpiru, a ako ih ne začinite dovoljno, okus
neće biti dobar, ali ne i ovom metodom.

Kuhar Justin Taylor otkrio je svoj recept za
savršeni pečeni krumpir, a potrebna su mu samo dva sastojka,
prenosi
mirror.co.uk
.

Na svojim društvenim mrežama podijelio je fotografiju pečenih
krumpira, a uz nju objavio recept za dobivanje hrskavog priloga.
Sve što je potrebno jest dodati dva sastojka – senf i
med. 

Sastojci:

Krumpir

dvije žličice senfa

četiri žličice meda

sol i papar

Upute:

U jednoj posudi pomiješajte senf i papar, ovisno o začinima koje
volite. Dodajte med i sve zajedno dobro pomiješajte. Zagrijte
posudu za pečenje s malo ulja, dvije žličice maslaca i
soli. 

Krumpir pomiješajte s polovicom smjese senfa i soli, a zatim ga
stavite u posudu za pečenje i stavite ga peći.
Dvadeset minuta prije kraja pečenje, dodajte ostatak smjese
i nastavite peći. Za bolji okus možete dodavati
smjesu svakih pet minuta.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije